Съветниците на ГЕРБ стопираха инициативата на Ротари клуб за изграждане на съблекални и санитарен възел в парковата зона на Сандански

30 Юли 2017 | 16:24
1 коментара
Общество

Съветниците на ГЕРБ стопираха желанието на Ротари клуб да се изградят съблекални и санитарен възел до баскетболната площадка в парковата зона на Сандански.

На провелото се в Четвъртък, 27.07.2017 г. многострадално редовно заседание на Общински съвет Сандански, освен деликатното решение за болницата, се взе още едно меко казано куриозно решение.

Ротари клуб - Сандански, на един от своите благотворителни балове събра необходимите средства за изграждането на допълващо застрояване – „Съблекални със санитарен възел“ в парковата зона на град Сандански, непосредствено до баскетболната площадка.

Същите са крайно необходими за удобството на спортуващите там. От съветниците се изискваше само да дадат своето съгласие, но по предложение на общинския съветник от ПП ГЕРБ д-р Васил Попов, точката бе отхвърлена от дневния ред.

Интересното в случая е, че за отпадане на точката гласуваха всички съветници от ГЕРБ, РЗС, както и групата на Явор Аргиров от БЗНС „Ал. Стамболийски“.

Самият Аргиров сподели пред наш репортер, че той самият е спомогнал със средства благотворителната инициатива на ротарианците, но така и не става ясно тогава защо гласува точката, за да отпадне.

В града се коментира, че под давлението на кмета Котев, голяма част от съветниците бойкотират ротарианците и не желаят да си съдействат с тях.

Предстои скандалната точка да се разгледа отново най-вероятно на следващо заседание, като членовете на Ротари клуб Сандански и хората от града се надяват съветниците да мислят поне веднъж трезво и да не допускат подобни своеволия на някой от техните колеги, на когото му скимват подобни налудничави идеи.

Добавени коментари

пошло публикува:
30 Юли 2017 | 22:31
е това е действителноста в нашия красив град сандански и това е благодарение на негово величие кмета и послушниците от ерб

Добавете Вашия коментар

TOP