Сълзи на летище София! Янко Граховски стъпи на родна земя, за да се предаде в полицията

25 Април 2019 | 12:09
2 коментара
Общество

"Думите са излишни. Още един баща се раздели с децата си".

Това написа във фейсбук Илия Главчев по повод присъдата на бившия полицай Янко Граховски, който се прибра в България след произнасяне на осъдителната присъда за убийството на наркодилъра Чората. Приятелят на Граховски публикува и снимки от посрещането му на софийското летище, пише Блиц.

“Аз живея и работя в Германия. Искам да заявя, че не се укривам, до сега никой не се свързал с мен, не съм уведомен, а разбирам от медиите какво се случва. Имам постоянен адрес от 7 години тук. За всичките 14 години, откакто се води този процес не съм пропуснал нито едно заседание. Справедливостта в този случай отсъства, защото никой от нас петимата не е извършил деяние, което да е укоримо и престъпление. Явно в момента сме на оценка какво общество сме изградили. Не мога да разбера каква цел се преследва и начина, по който се отнасят с нас”, каза по-рано Граховски.

Добавени коментари

Kalinka публикува:
27 Април 2019 | 21:34
Въведете коментар...А за сълзите на близките на Чората няма ли нещо или само близките на убийците имат сълзи за Чората врата няма а тези биячи след 3.5 години са на вънка убиха го като куче после се правят на жертви
Георги публикува:
26 Април 2019 | 08:32
Този поне ще излезне след 7г.прекарани в казичене или самораново,а другия няма този шанс!!Да беше станал миньор,нямаше да има сега тоя проблем,но полицай е рискова професия и затова на 46г.си пенсионер!!!

Добавете Вашия коментар

TOP