Съдът остави в ареста ексфутболиста Марио Метушев, обвинен в убийството на приятеля си Дзъмбо

27 Юни 2018 | 17:20
0 коментара
Криминално

Съдия Дияна Узунова остави в ареста ексфутболистът Марио Метушев, бил опасен и имал криминално досие.

Той влезе в съдебна зала с наведена глава и придружен от четирима служители на съдебна охрана, окован с белезници и синджир на краката. Пред съда Метушев заяви, че не се чувства добре и поиска единствено да бъде пуснат под домашен арест или парична гаранция.

Прокурорът пледира за задържане под стража, мотивирайки се с това, че по време на инцидента Марио е наранил и майката на убития Колджиев – Надка, която чула виковете на сина си, влязла в стаята и видяла как Метушев пронизва с нож Красимир. В този ужасяващ момент Надка грабнала стола и го хвърлила по Марио. Той успял да се изплъзне и с ножа срязал ръката на жената. Секунди по-късно Метушев вече се самонаранявал с ножа, като накрая го забол в шията си. Така бившият футболист е бил открит и от спешните медици.

Адвокатът му Йордан Давчев в защитата си заяви, че има много неизяснени обстоятелства около случилото се в дома на Колджиев, той поиска да се изясни с колко ножа са станали нараняванията и по двамата, дали убийството е станало при самозащита.

39-годишния бивш футболист на “Пирин” Марио Метушев, е обвинен за убийството на приятеля му от детинство Красимир Колджиев – Дзъмбо.

Както писахме вече, Метушев бе задържан след кървавия екшън навръх Рамазан Байрам, когато Марио намушкал с нож в гърдите и шията приятеля си и паднал до трупа му окървавен.

На 15 юни следобяд е получен сигнал за това, че в частен дом в Гоце Делчев има 42-годишен мъж, който е с прободни рани по тялото.

От пристигналите на място полицейски служители и  медицински екип е установено, че 42-годишният мъж е починал, като на място е намерен да лежи и 39-годишен мъж, който е с прободна рана в областта на шията.

 

Добавете Вашия коментар

TOP