Съдия Николинка Бузова от Сандански остави за постоянно в ареста брата на кметския наместник на с.Илинденци, Кр. Башлиев

10 Август 2017 | 23:34
0 коментара
Общество

Братът на кметския наместник на село Илинденци Красимир Башлиев остава в ареста в Благоевград до приключване на съдебното производство. Решението е на Районен съд – Сандански в лицето на съдия Николинка Бузова. 

Малко преди обяд днес, обвинения в изнасилването на 31- годишна жена от с Струмяни Красимир Башлиев застана на подсъдимата скамейка за определяне на мярка за неотклонение. Магистратите поискаха най – тежката мярка с мотива, че той се е укривал в продължение на два дни след случилото се. И въпреки, че адвоката на Красимир Башлиев, Георги Цветанов предостави пред съда медицинска експертиза, че всъщност полов акт над жертвата не е осъществен, съдия Николинка Бузова бе категорична, че обвинения трябва да остане в ареста.

По повод на случилото се, сигурни източници на Pirinsko. сom разкриха, че всъщност станалото е дълго обмислян сценарий от страна на жертвата. По думите им, тя нарочила брата на кметския наместник на с. Илинденци умишлено, тъй като той не и обръщал никакво внимание. Според нашите информатори, 31 – годишната жена отдавна била хвърлила око на Красимир, но срещала от негова страна пълен отпор. Той не само, че не разговарял с нея, но дори и не искал да я види изобщо.

„Краси е изключително свестен и отговорен човек, шофьор от дълги години. Има жена и деца, до сега не сме чули лоша дума от някого за него. Всичко, в което го обвиняват е измислица. Познаваме потърпевшата, името и на шарлатанка се спряга надълго и нашироко от всички в района”, твърдят те. Други пък спрягат версията, че във въпросния ден на изнасилването, жената отишла на нивата, където е Красимир с идеята да го прелъсти. Тя предварително знаела, че той е там и била решена този път да го омае. Но тъй като той, не само че не се подал на намеците и, но не и обърнал и никакво внимание, тя решила да го орезили. Именно тогава, огорчена до краен предел от факта, че за пореден път е отблъсната от него, п потърпевшата сътворила историята за мнимото изнасилване.

Както информирахме още в неделя, 31-годишна жена и майка на две деца, потърси помощ от полицията, твърдейки, че около 11.00 часа в събота е била нападната на овощна градина край Струмяни.

По думите и мъжът я ударил по главата и започнал да я насилва. След бруталния акт жената, която е от ромски произход, избягала гола до съседната къща, стопанката я облякла и позвънила на 112.

Жертвата е приета в Спешен център – Сандански с множество охлузвания. Пред униформените жената е посочила, че насилникът е Красимир Башлиев от село Илинденци.

Определението на съда подлежи на обжалване в три дневен срок пред Окръжен съд Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP