Супершоу в ефир! Диана Найденова размаза Марешки: Много тъпо е да сравнявате Татяна Дончева с Лили Иванова! (ВИДЕО)

24 Септември 2016 | 12:28
0 коментара
Политика
Супершоу в ефир! Диана Найденова размаза Марешки: Много тъпо е да сравнявате Татяна Дончева с Лили Иванова! (ВИДЕО)
Социологическите агенции правят големи манипулации. Не е сериозно да сравняват Бойко Борисов с Татяна Дончева. Трябва да го сравняват с Лили Иванова, Емил Димитров, Васил Левски. Това любопитно изказване направи Веселин Марешки по Нова телевизия. "Да, не тези хора не са политици", отвърна му веднага водещата Диана Найденова. "Тези социолози сравняват лидерите на партии. Г-н Марешки, това беше тъпо, може ли да сравнявате Лили Иванова с Татяна Дончева. Тук въпросът не е за достойните българи, а някоя партия вярвате в навечерието на изборите", срази кандидата за президент Найденова.

„Бях много беден, когато започнах. Историята ми започна отдавна, когато аз и покойният ми баща разбивахме с чукове, съборени електрически стълбове. От тях вадехме арматурното желязо, с което направихме основите на първата ми аптека”, коментира още Марешки.

Хората виждат в мен надеждата”, казва Марешки и е убеден, че с тази кампания за кандидат-президент не си прави реклама.

Преди дни Веселин Марешки реши да хвърли ръкавица към социолозите и ги обвини, че лъжат, че няма да отиде на балотаж на предстоящите президентски избори. Той предрече, че ще получи 20% на вота. 

„Аз съм антиподът на всичко това, което ни се представя. Всички кандидати до момента са бивши или настоящи депутати, министри или кметове. Смятам, че около 700 000 души ще ме подкрепят на първия тур. Това е вотът за промяната.Нашата задача е да направим живота на българите по-добър. И не ГЕРБ или аз да имам президент – българите да имат президент”, заяви през седмицата в „Здравей, България” Марешки.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP