Стоян Мирчев, БСП: Аферата със суджука в Добрич е олицетворение на управлението на ГЕРБ

26 Юли 2017 | 12:38
1 коментара
Политика

Аферата със суджука в Добрич е олицетворение на управлението. Това заяви Стоян Мирчев в декларация от името на ПГ на БСП.

Мирчев изтъкна, че има нетърпимост между цели съсловия, между работодатели и работници, както и наличие на ежедневни криминални прояви.

„Новинарските емисии представят грозни сцени от цялата държава. За жалост България вече не прилича на европейска страна от 21 век и всичко това е практически резултат от трите поредни управления на ГЕРБ и Бойко Борисов вече 8 години“, се посочва в декларацията на БСП.

Стоян Мирчев коментира, че сме на крачка да ни отнемат председателството, а отговорността се носи само от „бушоните“, наредени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

„Вече сме взривено общество и държава. Властта произвежда единствено и само грозни скандали. Управляващите в изминалата парламентарна сесия не са решили нито един проблем на държавата. Страната ни позорно стои на първо място по корупция“, подчерта депутатът от БСП.

Той бе категоричен, че държавата колабира и това става, защото за трети път от 2009 г. Борисов управлява държавата, но по един и същи бандитски начин. Ако не ни чуете и този път, мандатът ви ще е още по-къс от предишния. Гневът се натрупа в обществото, категоричен бе Мирчев. /БГНЕС

 

Добавени коментари

Наблюдател публикува:
27 Юли 2017 | 14:27
Направихте голяма грешка,другарю Мирчев!Как допуснахте вашият човек да търси услугите на циганите?!?!Не знаехте ли,че това е запазен патент на ГЕРБ?!Ето-сега те ще го използват срещу вас!Ние,избирателите,добре знаем кой и как използва циганите на избори.Но ето,че сега вие им отворихте широко вратата,за да прехвърлят проблема от болната глава на здравата.Вашите ученици излезнаха по-талантливи от учителите си.Нека сега Цв.Цв. да реве като тигър срещу вас!

Добавете Вашия коментар

TOP