Станислав Манолев: Ще дам всичко от себе си Лудогорец да влезе в групите за Шампионска Лига

20 Февруари 2019 | 07:59
0 коментара
Спорт

„Радвам се, че вече съм част от „Лудогорец” и гарантирам, че ще дам всичко от себе си, да се повиши качеството на отбора. Очаквам да станем шампиони, да вземем Купата на България и дай боже налято да влезем в групите за Шампионска Лига.” Така резюмира целите си новият футболист на орлите Станислав Манолев, който беше представен в Разград пред медиите, минути преди началото на мача на зелените с „Ботев”- Пловдив.

Манолев, който има зад себе си четири сезона в холандския „Айндховен”, заяви, че влизането му в „Лудогорец” е стъпка нагоре във футболната му кариера.

„Всички в клуба сме щастливи, че Манолев  вече е футболист на „Лудогорец”. Той е част от нашата визия за развитие на отбора, а тя предвижда да се създаде симбиоза между опитни футболисти, играли на международни терени и млади пъпълнения”, обясни изпълнителния директор на зеления тим Ангел Петричев.

Той напомни, че представяният също днес от Кирил Домусчиев талантлив млад нападател от Израел Чибота, също е част от цялостната стратегия на щаба на „Лудогорец” за  взаимодействие между млади и опитни играчи. Петричев призна, че селекционерите на клуба обикалят Европа в търсене на подгходящите попълнения. „Надявам се, те да успеят да привлекат всички момчета, които са си набелязали и през летния трансферен прозорец „Лудогорец” да надгради с нужните му играчи”, заяви изпълнителният директор на зелените.

Петричев призна, че когато Манолев е бил  футболист на „Айндховен” двамата заедно гледали мача на разградчани с хорандците, в който орлите победиха. „После винаги, когато съм се срещал с него, съм имал оптимистично чувство и приемам, че товае на късмет”, не скри емоцията си, шефът на „Лудогорец”.

Добавете Вашия коментар

TOP