Спешни екипи и полиция на крак! Трима студенти на АУБ пострадаха при жесток побой в Благоевград тази нощ

15 Септември 2018 | 07:34
5 коментара
Криминално

Трима студенти на Американския университет България пострадаха при жесток побой в Благоевград тази нощ.

Спешни екипи и полицията са вдигнати на крак. В мелето са участвали около 30 човека между две групи, монголски студенти от АУБ и Благоевградчани.

Първоначално скандала се заформя около 3:30 часа в центъра на Областния град. Скандалът прераства в масов екшън, като по филмите пред студентските общежития "Скаптопара" №1. Нанесени са и материални щети на едно от общежитията, като при сбиването са изпочупени витрини на входната врата. 

От падналите стъкла порезни рани са получили румънка, рускиня и монголец. Порезната рана на румънката е на шията, на останалите двама по ръцете, пострадалите са шити от дежурните в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград и малко преди 6 ч. тази сутрин са освободени за домашно лечение. 

Малко преди това сбиване има още едно, то е станало пред дискотека „D*MOON”, младеж е ударен с бутилка по главата.

Този вид инциденти започнаха в Благоевград след 1-и септември, когато бе открита учебната година на АУБ и пристигналите студентите-задочници от Югозападния университет „Н. Рилски”/ЮЗУ/. За тези две седмици имаше сбивания пред дискотеки с участието и на студенти от ЮЗУ, след удари по главата с бутилки и дървени предмети имаше пострадали, както и един с полу-откъснато ухо.

Очаквайте подробности! 

Добавени коментари

G публикува:
16 Септември 2018 | 15:30
Теа пикльовци пт американския са супер нагли, нали ги гледам редовно най-вече в ъндърграунд как закачат момичетата, не им прави впечатление дори когато са с приятелите си
Dane публикува:
15 Септември 2018 | 14:52
Nemoi s rogo
dick публикува:
15 Септември 2018 | 11:25
тез да им намалят малко наркотиците там
лоооол публикува:
15 Септември 2018 | 08:03
алкохол наркотици и рокенрол
K публикува:
15 Септември 2018 | 07:56
Много сте тъпи, Pirinsko.com. Явно не сте от Благоевград. Студентските общежития не са на ул. Скаптопара 1. Това е срещу Кончето (бившата автогара). А самият университетски комплекс където се намират общежитията на университета се казва "Скаптопара". Добре са се проявили благоевградчани. Показали са си селянията и простотията.

Добавете Вашия коментар

TOP