Спецакция в село Луково във връзка с шесторното убийство

04 Януари 2018 | 15:01
0 коментара
Криминално
Спецакция се провежда в село Луково в близост до Нови Искър, където беше извършено жестоко убийство на шестима души навръх Нова година. По неофициална информация акцията е свързана с тежкото престъпление.

В селото пристигнаха няколко буса с полицаи, съобщава БНТ.
Според кмета на Луково Румен Колев още от рано сутринта има много полицаи във вилната зона в района. Издирват непознато за него лице, видял е снимката му, допълва бТВ.

Извършителят на тежкото престъпление все още не е установен. Не е намерено и оръжието, но са знае, че убиецът е боравил професионално с него. Местил е телата, преди да напусне местопрестъплението, разкриха още разследващите.
От разказите на роднините на едно от убитите момчета - 18-годишният Боби Иванов, става ясно, че е можело да е има и седма жертва - 12-годишно момче, което в последния момент се е отказало да празнува с простреляното семейство.
 
Именно то е открило телата на убитите.
 
Близък на Кети Кюхова е предполагаемият убиец на шестимата души в Нови Искър. Той е над 50 години, лежал е в затвора за изнасилване, блудство и други сексуални престъпления, пише "24 часа". Именно него полицията издирва в гората край село Луково. 

В същото време полицаи с металотърсачи претърсват гората над Нови Искър във връзка с разследването на шесторното убийство в града, съобщава БНР. Най-вероятно служителите на МВР издирват гилзи от оръжието на престъплението.

Все още обаче няма яснота за основната версия за убийството. Очаква се по-късно днес полицията и прокуратурата да дадат актуална информация по случая.
 
 

Добавете Вашия коментар

TOP