Скандал в ефир! Ахмед Башев хвана в лъжа Люба Кулезич

01 март 2014 | 10:24
1 коментара
Скандал в ефир! Ахмед Башев хвана в лъжа Люба Кулезич

Люба Кулезич яхна скандала в Рибново, но бързо беше попарена от Ахмед Башев - депутатът от ДПС, който е обвиняван от част от местните хора за уволнението на директора на училището Манчо Джуркин. "Дадохте думата на тези хора, а на мен не", възнегодува в студиото Башев."Канихме и вас, но не дойдохте", контрира го Люба Кулезич. "Лъжете, не сте ме канили по тази тема. Канихте ме за друго, но тогава ми се роди внуче и не успях да дойда", хвана я на тясно гостът в Нова телевизия.

Двамата продължиха да се надприказват, а Кулезич се опитваше да прокара отново в ефир страната на опонентите на Башев преди да му даде думата да представи своята теза. "Имам собствено мнение, искам да го изразя, а вие не ми давате", отсече депутатът.

"Човек, когото ГЕРБ са назначили, има 15 протокола за нарушения. 14 пъти е проверяван от своите. Поправял е двойките на сина си.Представя се за "дЕректор" и говори за "Ентелегенция". Ако знаех какво е правил този човек - Манчо Джуркин, щях да се моля на министърката да го махне", разпали се Ахмед Башев.

Кулезич попита дали тези, които подкрепят ДПС и Башев в Рибново са освирквали българския химн. "Няма такова нещо. Има напрежение, но българският химн никога не е бил освиркван", отвърна депутатът от ДПС.

"Говорят, че съм радикален ислямист. Да, ама не. Направиха ме национален герой и сега съм депутат. Не искам да ми пускате записа от Рибново. Ако го пуснете, си тръгвам", избухна Башев.

"Аз съм християнка, независима и не може да ми нареждате", скочи Люба Кулезич на госта си. "Предупредиха ме, че сте ми приготвили провокация. Няма етническо напрежение в Рибново. Там живеят 3000 помаци. Кой ми иска имунитета? Това може да го направи само главният прокурор и аз самият", контрира я народният представител.


илас публикува:
01 март 2014 | 20:27
Любомира откога вашия сайт стана помашка подлога?!?

Добавете Вашия коментар!