Шестима пияни шофьори хванаха на Трифон Зарезан в Благоевградско

02 Февруари 2017 | 11:53
0 коментара
Общество

Шестима пияни шофьори хванаха на Трифон Зарезан в Благоевградско. Очаквано на празника на виното – 1 февруари (Трифон Зарезан), се увеличиха шофьорите, качили се зад волана след употреба на алклохол. Само за 4 часа вчера в област Благоевград са установени шестима пияни водачи.

Oколо 16:35 часа в района на ул.“Пирин“ в Сандански, 60-годишният И.К. от града е управлявал лек автомобил „Фолксваген“ с наличие на 1,30 промила алкохол в издишания въздух.

Час по късно на ул.“Гоце Делчев“ в село Михнево, неправоспособният водач К.Р. на 26 години е управлявал лек автомобил „Дайхатсу Фероза” с наличие на 2,28 промила алкохол  издишания въздух.

Около 18:45 часа в село Вълково, 58-годишният А.К. от Сандански е установен да управлява лек автомобил „Фолксваген“ с наличие на 1,40 промила алкохол в издишания въздух.

Половин час по-късно отново на ул.“Пирин“ в Сандански, 29-годишният С.С. от града е управлявал лек автомобил „Опел“ с наличие на 1,45 промила алкохол в издишания въздух.

Около 20:00 часа в село Илинденци, 51-годишният В.Д. е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 1,42 промила алкохол в издишания въздух.

Около 20:30 часа, отново в село Илинденци, 62-годишният С.Г. от Благоевград е управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с наличие на 1,77 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу нарушителите са образувани бързи производства.

Добавете Вашия коментар

TOP