Шефът на ДАИ-Благоевград Асен Костурков пред Pirinsko.com: Няма никой от колегите след вчерашната акция на службите, заминавам за София

25 Април 2018 | 08:57
2 коментара
Общество

Няма никой от колегите след вчерашната акция на службите. Заминавам за София. Това каза пред репортер на Pirinsko.com Асен Костурков, вр.и.д. на РД "Автомобилна администрация"-Благоевград.

На въпроса, защо изведоха вчера с белезници служители на инспекцията, той отговори:

"Вероятно такъв е закона. В интерес на истината вчера служителите на разследващите органи се държаха много културно и учтиво. За мен нямам притеснение, както виждате съм на работното място", коментира Костурков.

Припомняме, че вчера над 10 служители на РД "Автомобилна администрация"-Благоевград са задържани при акция на Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП и ДАНС.

"Налице е организирана престъпна група, искали подкупи от собственици на транспортни форми на стойност от 300 до 600 евро, а именно искали са и са получавали подкуп от представители на транспортни фирми, за да не съставят наказателни постановления на нарушители от транспортните фирми" каза на брифинг Петър Белчев, наблюдаваш прокурор от Специализираната прокуратура.


Над 10 служители на РД "Автомобилна администрация"-Благоевград са задържани днес при акция на Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП и ДАНС.


Между 300 и 600 евро подкуп искали арестуваните служители на ДАИ в Благоевград от транспортни фирми в Югозапада снимка 0Между 300 и 600 евро подкуп искали арестуваните служители на ДАИ в Благоевград от транспортни фирми в Югозапада снимка 1Между 300 и 600 евро подкуп искали арестуваните служители на ДАИ в Благоевград от транспортни фирми в Югозапада снимка 2Между 300 и 600 евро подкуп искали арестуваните служители на ДАИ в Благоевград от транспортни фирми в Югозапада снимка 3Между 300 и 600 евро подкуп искали арестуваните служители на ДАИ в Благоевград от транспортни фирми в Югозапада снимка 4Между 300 и 600 евро подкуп искали арестуваните служители на ДАИ в Благоевград от транспортни фирми в Югозапада снимка 5

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Добавени коментари

ПОЗОР публикува:
25 Април 2018 | 12:22
КАКВО СТАВА В ТАЯ ДЪРЖАВА, АКО Е ВЯРНО, ЧЕ СЪПРУГ НА СПЕЦ.ПРОКУРОРКА И БРАТ НА ГЛ. СЕКРЕТАР НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРАНСПОРТА СА СРЕД ЗАДЪРЖАНИТЕ, БОЙКО Б. КАКВО ДА НАПРАВИ. ПРОГНИЛИ СМЕ ОТВСЯКЪДЕ, БИЛИ ИМ НИСКИ ЗАПЛАТИТЕ, АБЕ ТОВА ЛИ Е ОПРАВДАНИ, АМИ ДА ДОЙДАТ КАТО МЕН ДА ВЪРТЯТ КОРМИЛОТО НА КАМИОНА ПО ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ БЕЗ ПОЧИВКА И СЪН И ДА ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ. СМЕШНИЦИ КАК СЕ ОПРАВДАВАТ.
$$$$$$ публикува:
25 Април 2018 | 10:54
Този явно ги е натопил, защото не са му снасяли и на него. Ебати наглият измамник.

Добавете Вашия коментар

TOP