Сестрата на Бойко Борисов: Доста близки хора му забиха нож в гърба

22 Октомври 2014 | 08:23
0 коментара
Общество

Правителство трябва да има, но то трябва да е на принципна основа, а не на всяка цена. Това каза пред bTV сестрата на Бойко Борисов Красимира Иванова. Според нея брат й правилно не присъства на консултациите, защото преговорният екип е достатъчно силен.За мен лично е добре да чуя какво говорят хората на по-ниско ниво, защото от там също произлизат добри идеи. Не може само лидерите да говорят, посочи тя и обясни, че не дава съвети на Борисов.

Преди време се явих на един конкурс в "Шейново" и беше много смехотворно. Д-р Велев, който така или иначе има вече заповед за директор -  за него е имало специално събиране, и той си има и ООД, и е директор на болница, което е конфликт на интереси, коментира Красимира Иванова.



На въпрос дали няма да стане министър на здравеопазването, тя посочи, че не би си и помислила това, а към поста се е устремил самият Петър Москов от Реформаторския блок. "Той е толкова напорист, толкова агресивен", коментира Иванова.

Съветът ми към реформаторите е да не бъдат много крайни, каза тя. 

Тя отправи все пак съвет към брат си в ефир: Да бъде по-мнителен и да се съмнява. Подведе го добротата и вярата в хората. Доста хора го подведоха и му забиха нож в гърба - разбира се от най-близкото му обкръжение. 

Има много качествени хора, много добри професионалисти. Непрекъснато като слушам по медиите трябва да се направи това - трябва да има реформа, трябва това да се случи. А според мен, след като искаш да покажеш качествата си, не казваш "трябва", а "може да се направи това по този начин" и заставаш с идеите си и професионализма си. 

Не съм честитила на Бойко. За мен неговата победа ще бъде тогава, когато успее, ако успее, да направи едно принципно правителство. Тогава ще го поздравя, каза д-р Иванова. 

Добавете Вашия коментар

TOP