Септември „Симитли“ започна подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига

11 юли 2018 | 22:24
0 коментара
Септември „Симитли“ започна подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига

Отборът на Септември „Симитли“ започна подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига. Наставникът Спас Стоименов изведе на първата тренировка общо 27 футболисти, а отец Спас Веселински отслужи традиционния водосвет.

Първото занимание уважи и кметът Апостол Апостолов, както и Председателят на общински Съвет-Симитли- Владимир Христов. От Септември си тръгнаха бранителят Евгени Тунтев, който се завърна в Пирин и нападателят Васил Божинов, подписал вече с Поморие.

В отбора си Септември (Симитли) привлече 7 попълнения, от които 4 със сигурност остават в отбора. Първото сигурно попълнение на отбора е Любомир Илиев, който е местно момче, юноша на Левски (София), а последният отбор в който е играл е Миньор (Перник). Защитникът Владимир Гогов също е ново попълнение, като и той пристига от Миньор (Перник). Кирил Николов, също е ново име в отбора. Халфът за последно е бил в Вихрен (Сандански). Последният нов, сигурен играч в Септември, е пристигащият от Банско Христо Петров. Илиян Бабулев юноша на Пирин, Константин Митев-също юноша на Пирин (Благоевград) у юношата на Септември (Симитли) Димитър Милчов, започнаха също тренировки с отбора днес.

„Ще започнем с тренировки веднъж дневно, като следващите седмици започваме да тренираме по два пъти“ коментира старши треньорът на Септември (Симитли) Спас Стоименов. Ще дадем всичко от себе си и ще проверим възможностите на всички момчета в предстоящите контролни срещи“ каза още той.

6 контролни срещи ще изиграят футболистите на Септември, като първата е още тази събота – 14-ти юли срещу Ботев (Ихтиман). Контролата ще бъде изиграна от 10:00 часа или на стадиона в Симитли или в село Крупник.На 18-ти юли, Симитли ще играе приятелска среща с Хебър (Пазарджик) в Банско, следващата контрола е на 21-ви срещу Беласица (Петрич), като Септември ще бъде домакин. На 25- юли Септември и Пирин (Разлог) ще се срещнат в Разлог, а на 28-ми с Марек (Дупница) ще домакинства. Последната контролна среща ще бъде срещу Рилски спортист в началото на  август в Самоков.

Първенството ще започне на 11 август, а до тогава спортно техническото ръководство ще добие реална представа за всички футболисти, които остават в отбора. 

Септември „Симитли“ започна подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига снимка 1

Добавете Вашия коментар!