Санданчанин подкара чисто нов Ягуар от Спорт тото

26 Май 2019 | 11:56
4 коментара
Общество

В съботния ден СПОРТ ТОТО организира специално събитие в Сандански. Екипът на Български спортен тотализатор пристигна в курортния град, за да връчи официално ключовете за чисто нов мощен, луксозен автомобил.

Специалната „ТОТО томбола“ зарадва Дафинка Бидова с LED телевизор. А треньорите и състезателите от Клуб за източни бойни изкуства „Спартак“ направиха майсторска демострация пред гостите и жителите на града.

Новият собственик на луксозния Ягуар ХЕ от Великденския тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ се казва Борислав Дуев. Той е на 37 години, от град Сандански. Занимава се с дърводобив. Не пропуска тираж на игрите на СПОРТ ТОТО. Предпочита да играе с готови фишове. По време на тегленето Борислав бил у дома и гледал предаването. Веднага проверил номера на фиша си в интернет. Борислав има автомобил, но винаги е мечтал да има чисто нова кола.

 Ключовете от луксозния автомобил връчи лично районният директор на югозападната дирекция на Български спортен тотализатор Емил Кехайов. „Честито на късметлията и пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много печалби. Джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО растат непрекъснато и си пожелавам следващият милионер да е отново от югозападния край. Вече имаме 8 тото милионери от района, още един ще затвърди убеждението, че сме късметлийски окръг", каза  Кехайов.

От специалната „ТОТО томбола“ Дафинка Бидова пък си спечели голямата награда – LED телевизор. „Прекрасна изненада от СПОРТ ТОТО и точно навреме“, радва се Дафинка и пожелава късмет на участниците в игрите на Български спортен тотализатор.

Добавени коментари

Дида публикува:
27 Май 2019 | 10:33
Ако иска и по гащи ще отиде.Той е естествен и си изкарва прехраната с честен труд.Вие сте се селяни които няма какво да правите и пишете такива коментари.Да можеше повече хора да са като него.
ЮЗУ публикува:
27 Май 2019 | 08:36
Ти си селяк с какво да отиде? Щеси ходи с какво то си иска дане би да е отишъл при премиера и там може с анцук??????
ЮЗУ публикува:
27 Май 2019 | 08:36
Ти си селяк с какво да отиде? Щеси ходи с какво то си иска дане би да е отишъл при премиера и там може с анцук??????
ЮЗУ публикува:
26 Май 2019 | 12:27
Селяка си е селяк! Може ли да отидеш на такова мероприятие с анцунг? Тоя верно си е дървар

Добавете Вашия коментар

TOP