Самоубийство потресе Благоевград! Шофьорът на Жъчката се прострелял с куршум в сърцето

06 Юни 2018 | 13:59
7 коментара
Криминално

Шофьорът на благоевградския бизнесмен Йордан Йорданов - "Жъчката", С.Н. се прострелял с един куршум в сърцето. Самоубийството потресе Благоевград тази сутрин. 

Той се е самоубил в офиса на автомивката си, седейки на фотьойла е произвел един единствен изстрел точно в сърцето. Автомивката се намира на "Покровнишко шосе" срещу бензиностанция "Лукойл" в Областния център.

Причините за фаталното му решение към момента остават неясни. Предполага се, че 35-годишният С.Н. се е прострелял със собствения си законно притежаван пистолет. Баща е на две деца.

С.Н. е бивш военен, в годините на демокрацията става личен шофьор на Жъчката, собственик е и на няколко таксита. В Благоевград се коментира, че е посегнал към хазарта, посещавал е игралните зали в града и е задлъжнял на хора от ъндърграунда.

Добавени коментари

не спам публикува:
19 Ноември 2018 | 21:06
ами с този хазарт дето е разрешен навсякъде във франция е само по Лазурния бряг/където има туристи и двуги градове след специално разрешение а малките градове изобщо няма
жалко публикува:
08 Юни 2018 | 22:51
Да, жалко за човека, каквито и да са причините никой нищо не знае и коментарите са излишни. Защо веднага се говори за самоубийство? Ами ако е нещастен случай? Случайно произведен изстрел или по невнимание? Може да е всичко, коментирането е наистина прибързано
Просто човек публикува:
08 Юни 2018 | 22:25
Много бързо се спретна версията самоубийство и по подразбиране се прие за единствена и реална. Какво се е случило никой не знае все още, не се знаят никакви причини , безкрайно лесно е да се говори за един човек, за неговите проблеми или евентуални такива, когато човекът вече го няма и не може да отговори на коментарите. Все още не е доказано, че е било самоубийство, а и да се "докаже" никой никога няма да разбере наистина дали е било така. В един такъв тежък за семейството му момент спекулациите са излишни. Факт е само, че Станислав бе един добър човек, помагал на много хора в града, с много приятели, уважаван от своите служители и ценен от приятелите си.
Иван Стойков публикува:
06 Юни 2018 | 22:21
Почивай в мир приятелю
Жъче публикува:
06 Юни 2018 | 22:06
Бриндо курво ти си следващия??.!
Пръцко публикува:
06 Юни 2018 | 20:34
Ужас
лошо публикува:
06 Юни 2018 | 15:52
Е добре де в сърцето да не би да има семеен скандал какво е искал да покаже с това да се простреляш в сърцето освен ако не саму наредили да прави ресто неговите покровители, съболезнования за близките но да не забравяме че е самоубийство не е нещастен случай.

Добавете Вашия коментар

TOP