С бляскаво танцово шоу санданската формация „Хоуп” отбелязва своя седми рожден ден

17 Юни 2015 | 20:55
0 коментара
Култура
С бляскаво танцово шоу санданската формация  Хоуп” отбелязва своя седми рожден ден

С бляскаво танцово шоу санданската формация „Хоуп” отбелязва своя седми рожден ден

С бляскаво танцово шоу, на 21 юни, Танцова формация „Хоуп” при Народно читалище „Отец Паисий-1919”, град Сандански, ще отблежи своя седми рожден ден.

Освен на разнообразните и интересни модерни танци, публиката ще може да се наслади и на церемонията по награждаването на победителите от първите годишни танцувални награди, които формацията организира. Танцьори от всички възрасти са номинирани в седем различни категории. След изключително успешните два самостоятелни спектакъла през творческата година, танцьорите на Танцова формация „Хоуп” ще посрещнат лятото на 21 юни от 19:00 в големия салон на Дома на културата в Сандански.

Формацията е носител на множество награди от национални и международни състезания, като през 2013 и 2014 печелят сребърни медали на световна сцена, съответно в Англия и Португалия. Малко след спектакъла, 40 танцьора заминават на световен конкурс, който ще се проведе в Букурещ.

Входът за спектакъла е 2 лв, а събраните средства ще бъдат използвани за транспортните разходи по пътуването до Румъния.

Добавете Вашия коментар

TOP