С 2,5 млн. лв. рекламираме зимните ни курорти

03 Декември 2020 | 09:33
0 коментара
Спорт

Ударна реклама на нашите дестинации ще има най-вече на Балканите. Там са потенциалните туристи за сезона, защото най-лесно и удобно могат да дойдат на почивка у нас - с леки коли, а не със самолет. 

Министерският съвет одобри увеличение на утвърдения по чл. 21, ал. 3 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 г. показател по бюджета на Министерството на туризма "Максимален размер на ангажиментите за разходи, които могат да бъдат поети през 2020 г." със сума в размер на 2 435 000 лв.

"Имайки предвид, че авиокомпаниите в момента не осъществявате редовни полети, а всички чартърни програми от Германия, Великобритания и Израел бяха спрени в последния месец, то възможността за туристическо посещение с автомобил се явява изключително важно предимство на туристите от балканските страни. Това е една от причините рекламата за зимния туристически сезон да бъде насочена главно към гражданите на Румъния, Гърция, Турция, Сърбия и Република Северна Македония", казва в съобщението от МС.

Добавете Вашия коментар

TOP