Росен Танушев оглави временно ОД на МВР - Благоевград

21 Август 2015 | 12:37
0 коментара
Общество
Росен Танушев оглави временно ОД на МВР - Благоевград

Временно изпълняващ длъжността Директор на ОДМВР-Благоевград старши комисар Росен Танушев бе представен от главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов.

Днес пред състава на ОДМВР-Благоевград, кмета на гр.Благоевград д-р Атанас Камбитов , областният управител на Благоевград г-н Бисер Михайлов и представители на Окръжен съд, Окръжна прокуратура и Районна прокуратура – Благоевград, главният секретар на МВР Георги Костов представи временно изпълняващият длъжността Директор на ОД на МВР-Благоевград старши комисар Росен Танушев.

Той работи в системата на МВР от 2004 година, като в  ОД на МВР-Благоевград последователно заема следните длъжности:  От  2004г. – разузнавач в РУП-Петрич. От  2013г. – началник група „Криминална полиция” в РУП-Сандански. От  2014г. - началник на РУП-Сандански. От  30.04.2015г. - зам.-директор и началник отдел „Противодействие на криминалната престъпност при ОДМВР-Благоевград.

От 20.08.2015г.  със Заповед на Министъра на вътрешните работи временно е преназначен на длъжност Директор на ОДМВР-Благоевград.

Главен комисар Георги Костов изрази задоволство от постигнатите резултати през изминалото шестмесечие от годината, като подчерта професионализма на ръководството и служителите на ОДМВР-Благоевград. Той изтъкна също, че за тях допринасят и традиционно отличните отношения с държавните институции.

Старши комисар Росен Танушев благодари за оказаното му доверие и изрази увереност и готовност за постигане на по-високи резултати в осигуряването на спокойствието и сигурността на жителите на област Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP