Прокурори и разследващи влязоха в Басейнова дирекция - Благоевград

14 Януари 2020 | 12:38
6 коментара
Криминално

Прокуратурата влезе в Басейнова дирекция-Благоевград. След започване на проверката граждани не бяха допускани да влязат в сградата, документите им се придвижваха от служителите, които слизаха до зоната за достъп, която е с карти.

„Служители на прокуратурата разглеждат документи, които Басейнова дирекция-Благоевград е предоставила на всички контролиращи органи, имащи отношение към проблема с язовир „Студена”, каза пред репортерите Ралица Кукова, директор на Дирекция „Контрол” към Басейнова дирекция Западнобеломорски район-Благоевград.

Тя допълни, че когато има информация, който ще представлява интерес, тя ще бъдат предоставени на медиите.

 

 

Басейновата дирекция контролира водните обеми в реките и язовирите в Югозападна България, както и графиците за водоползване от операторите и собствениците на ВЕЦ на основата на прогнозите от НИМХ.

За неспазване на плана за водоползване ВиК Перник беше санкционирана от дирекцията. Въпреки одобрените количества от 1 млн. куб. м водният оператор е изразходвал през ноември заявените 1,5 млн. куб. м. Най-вероятно прокурорската акция е свързана с документацията, потвърждаваща това. /БГНЕС

 NOVA.

 

Добавени коментари

дамяница публикува:
14 Януари 2020 | 17:17
Тая шета да се на.бе ,не е за работа .Какви свирки прави ,не е за разправяне.Надрусана га искам!
За Берта публикува:
14 Януари 2020 | 16:16
Жалко е да работиш ,да задоволяваш нуждите си за канабис.Жалко ,много ,жалко!Дозата вече е двойно по-скъпа .Но е отровна .Берте ,внимавай ,много !Не ,можем да ти повлияем ,да спреш ,но можем да ти покажем лошите страни на наркотика ,който консумираш.Вреден ,е !Пълен е с химикали ,за да е конкурентен на европейските пазари.Внимавай ,много мила!
До Берта публикува:
14 Януари 2020 | 16:00
Тя е толкова напушена ,че е рядкост да я видиш в нормално положение.Съчетава пушенето на канабис с пиенето на бира.Да спре ,че ще стане лошо!
Веско публикува:
14 Януари 2020 | 15:26
Бертичка ,пушиш некачествен хашиш от Огражден.Пълен е с химикали ,и твоя приятел те подвежда ,че е качествен.Полива се с химикали ,които ти размекват главата .След една година ,ще си пълна развалина!Потърси помощ ,не е срамно !
до Иван публикува:
14 Януари 2020 | 15:09
Докато Берта спре да се напушва ,ама яко с канабис ,и това да се толерира ,е ясно ,че тя ,че манипулира обществеността .Горката ,да определи към кой ресор е ,а не да шари на посоки .Хашиша ще ти изяде главата .Лекувай се с време ,моме !После, ще е много късно!
иван публикува:
14 Януари 2020 | 14:42
Най-после дебелата Берта ,да ни отърве от нейните безмислици.Всеки ден ни тероризира с водните количества вода ,които са пожелали пиринските бизнесмени ,представени като бизнес планове и тъй.нар."УЖ" инвестиционни намерения.Преписаното от национални сайтове ,и представено ,като дело на Дебелата Берта ,толкова е омръзнало на читателите ,че само Славейчо Костадинов ,вероятно се кефи на измислиците на кадъра си.Бъканото от фактически грешки ,текстове на Берта ,е толкова фрапиращо,че се е наложило и акцията на специализираната прокуратура . И този директор ,за който има данни ,че е мошеник ,сега какво прави ...Ще се опре на пончото на Берта ,ли?Нещастник!-А ,самата Берта ,е един голям МАНИПоЛАТоР!

Добавете Вашия коментар

TOP