Призовават с есемеси за протести в защита на втората кабинка в Банско

04 Януари 2018 | 09:11
14 коментара
Общество

Мобилният маркетинг се използва за организиране на демонстрации в защита на изграждането на втори кабинков лифт в Банско, сигнализират наши зрители, съобщава БТВ.

 Конкретното съобщение е получено от кратък номер 1909 и в него хората от региона се призовават да се съберат на старата автогара в града, а после да отидат в Симитли.

Добавени коментари

Ддд публикува:
04 Януари 2018 | 19:34
Добре де защо визирате само хотелиерите,вижте още колко неща съм изписал. Кажете нещо тогава за хранителните магазини,за търговиите, за механите, за хората които дават под наем магазини,стаи ......
Миле публикува:
04 Януари 2018 | 19:12
Ми като ти е приятел, питай го колко почиващи има в последните години в хотела. Виж и колко има по големите хотели и апартхотели. Така и че си остане дори и ако има 100 кабини. Че има работа само за големите риби, а ангелоф хотелиер нема да сране.
Ддд публикува:
04 Януари 2018 | 18:17
:) естествено, че всеки има право на мнение и никой не трябва да налага своето.
Клечок публикува:
04 Януари 2018 | 18:07
От толкова писаници никой не отговори на въпроса - КОЙ ПЛАЩА SMS-ите???
Ттт публикува:
04 Януари 2018 | 18:04
Мисля си,че Ангелов не само,че работи като "луд"-той си е луд!
Убеждение публикува:
04 Януари 2018 | 18:01
Не може всички да са на едно мнение.ХУБАВОТО е,че сме различни!Аз пък съм на съвсем друго.И сега какво-ще ме съдиш ли?!
Ддд публикува:
04 Януари 2018 | 17:11
Ангелов ми е приятел и работи като луд,естествено плаща му се,но никой не работи за слава. Не го коментирайте изобщо, много е лесно само да плюете. И какво лошо ви е направил точно пък той-работи,има си мнение и го защитава,аз също съм на неговото мнение
Тоде публикува:
04 Януари 2018 | 16:35
Точно тия 50% с малките хотелчета едвам живурикаа, ако не верувате питайте анджеловата подлога колко народ има у ниш в хотело. Всичко върви при монпола и големите апартхотели. Сус здраве и приятно мръзнене в Симитли ! Вардете се от кмето, той е беля :)
Ддд публикува:
04 Януари 2018 | 14:47
Не мисля,че хората от Банско са против изграждането на втора кабинка,а точно обратното. Пирин не може да изхранва цяла БГ но изхранва местното население. И да персонала наистина не е само от мастни,но поне 50% от местните имат някакъв бизнес- хотелчета,механи, борси, търговски площи,ски училища,хранителни магазини,стаи под наем,цехове,кафета,заведения,масажни и фризьорски салони и още много много други. Аз не съм на работа нито в зоната,нито в общината, но съм зависим от туристите посещаващи Банско. Същото се отнася и за Разлог
Протестиращ публикува:
04 Януари 2018 | 14:27
Вярно е,че няма лошо в изпращането на "есемеси",но на чии гръб са?Никой не отговори,а знаем,че при операторите безплатен обяд няма.И дано останат банскалии,които ще помислят,че и от природата безплатен обяд също няма.Ще сложим оръдия за сняг,те ще черпят вода,точно когато в града е пълно с хора-над пистите ще "вали сняг" и някой насапунисан от банята ще тропа по стената,че му спряла водата.Добре е всички да помислим какво ще загубим,за да спечели някой си.Дали не искаме още,и още,и още...Така,че "замислете се хора".Погледнете персоналите по хотели и заведения - това само банскалии ли са??? Е, може ли Пирин да изхранва цяла България и на каква цена???
Миле публикува:
04 Януари 2018 | 13:27
Ами то реално болшинството местните са против, но са бъзливи да си изкажат мнението явно, че да не ги обвинят в сатанизъм ! Протеста ще е отново от група на концесионера, група обшинска администрация и няколко местни уж „бизнесмени”.
Ддд публикува:
04 Януари 2018 | 13:01
И какво лошо намирате в това да се изпращат СМС-и? Как хора които нямат fasebook ше разберат за този протест? Да виждате някаква заплаха или подобно? Хората приканват,не карат никой на сила и е вече крайно време наистина всички жители на Банско да се надигнем за изграждането на втора кабина и на още писти ,защото освен за жителите на града ни,тази планина и съоръженията които са направени изхранват семейства от цялата котловина. Замислете се хора,иначе ще бъдем като забравените от Видинския край
Миле публикува:
04 Януари 2018 | 09:27
Ако Цеко даде по 100лв на всеки протест и след изграждане на кабинката даде доживотни лифт карти идвам ! Ако не да го духате !
123456 публикува:
04 Януари 2018 | 09:25
ВЪПРОСА Е КОЙ ЩЕ ПЛАТИ СЪОБЩЕНИЯТА - ДАНЪКОПЛАТЕЦА ЛИ?

Добавете Вашия коментар

TOP