Позиция на лидера на АБВ Константин Проданов относно манипулативните твърдения на ръководството на БСП, тиражирани в медиите

18 Април 2018 | 10:05
0 коментара
Политика

„Oтлична новина, само дето е фалшива отвсякъде“. Това написа във фейсбук профила си лидерът на АБВ Константин Проданов относно манипулативните твърдения на ръководството на БСП, че структура на Алтернатива за българско възраждане се присъединява към социалистическата партия. 

„АБВ Благоевград далеч не се свежда до един отдавна отстранен от партията човек и семейството му. Но шапка свалям на г-жа Нинова, че успя да го издири, за партийни дела, защото  той повече от година беше по-неоткриваем и от Петко Сертов“, посочва Проданов. 

„Стискам палци той да постигне в БСП същите “резултати", с които „дари“ и АБВ. На добър час! Апропо, ако под ляво единение се разбира бракониерство на мъртъв дивеч в комбинация с оглушително мълчание по всички автентични леви теми, страхувам се, че ГЕРБ и сие още дълго ще безчинстват, а лявото у нас ще сподели съдбата на левицата в Полша, Унгария, Чехия, Франция, Италия, Германия и т.н.“, допълва лидера на АБВ в социалната мрежа.

Припомняме, че с решение на Националния съвет на ПП АБВ от 31.03.2018 г. партията сне политическото си доверие  дотогавашния й председател за Благоевград Димитър Атанасов, който от година практически не изпълняваше функциите си и не представляваше политическата сила в областта. За временно изпълняващ длъжността координатор на Алтернатива за българско възраждане в област Благоевград е избран Росен Николов.

Добавете Вашия коментар

TOP