Полицията не допусна затваряне на главен път Е 79 , АМ "Струма" и ГКПП Кулата

25 ноември 2018 | 15:21
2 коментара
Полицията не допусна затваряне на главен път Е 79 , АМ "Струма" и ГКПП Кулата

Полицията не допусна затварянето на главен път Е 79,  АМ "Струма", както и блокиране на ГКПП Кулата, съобщи репортер на Pirinsko.com

Над 300 служители на реда охраняваха днешния протест в Санданско - Петрички регион и не допуснаха протестиращите да блокират движението в района.

Това е поредният протест срещу социалната несправедливост в България, високите цени на горивата, застраховките и данъците, организиран от жителите на двете общини.

Събитието се организира в една от социалните мрежи. За сборен пункт бе определен паркинга на голям магазин за хранителни стоки в града.

Това е третата поредна неделя, в която жителите на града, заедно с представители от Община Сандански излизат на протест. 

Първият се проведе на 11 ноември, когато се стигна до блокада на ГКПП „Кулата“, която продължи от 14.00 до 20.00 часа. 

На 18 ноември също имаше голям протест и блокада на границата, но служители на полицията и жандармерия успяха бързо да овладеят ситуацията и не се стигна до дълго затваряне на пункта.

Полицията не допусна затваряне на главен път Е 79 , АМ "Струма" и ГКПП Кулата снимка 1Полицията не допусна затваряне на главен път Е 79 , АМ "Струма" и ГКПП Кулата снимка 2

$$$$$$ публикува:
25 ноември 2018 | 15:49
Имаше "Ванчо", но нали трябва да се пази герб от любовта на Народа...
Ванчо публикува:
25 ноември 2018 | 15:32
Имаше ли изобщо протесриращи за да ги допуснат ?

Добавете Вашия коментар!