Полицаят от Бевърли Хилс - Еди Мърфи игра български хора в компанията на благоевградчани

02 Октомври 2017 | 18:09
1 коментара
Хайлайф

Бившият таксиметров шофьор от Благоевград, Любомир Христов и негови приятели тропнаха хорце и се щракна за спомен с двойникът на топ ченгето от Бевърли Хилс – Еди Мърфи.

Любо, който от известно време се подвизава във Франция, където живее и работи, се порадва на скъпия гост и свитатата му, заедно със свои близки сънародници, с които дели покрив и храна далеч от семейството си.

Групата нагости височайшите гости с традиционни български ястия, след което всички дружно завиха кръшни хора.

До посред нощ, квартала, в който Любомир и СИЕ живеят пък бил огласян и от български народни песни, сред които „Лиляно моме” и „В огин пламана Рила планина”, информираха от компанията.

Запознати разкриха още, че бившият таксиметраджия и останалите българи дори пели алкапелно в компанията на тъмнокожите си приятели и песента „Не се карай стара ле мале”, от чиято мелодия и текст, след като им бил преведен на френски, Жюлиен, който сразява с убийствената си прилика с Еди Мърфи останал възхитен.

Французинът, дори изявил желание да понаучи български, както и един ден да може да играе ръченица.

Във френското градче, където Жюлиен живее със своите приятели, е припознат от местните хора с комикът Еди Мърфи.

Той често се превръща и в атракция сред туристите, които го преследват за автографи по улиците, мислейки го в действителност за великия актьор, изиграл преди години емблематичната роля във филма - Полицаят от Бевърли Хилс. 

Добавени коментари

Еди Мърфи публикува:
02 Октомври 2017 | 20:18
Кой от тези трима гроздоберачи съм аз?

Добавете Вашия коментар

TOP