Полицаят Антон Владимиров-Скалата от Благоевград шашна колеги и приятели с кулинарни умения на имения си ден!

17 Януари 2018 | 16:41
6 коментара
Любопитно

Популярният благоевградски полицай Антон Владимиров – Скалата се развихри в кухнята и умеси тутманик за имения си ден.

Като истински Мастър шеф, той забърка и вкусен домашен кекс по рецепта от кулинарните форуми в социалната мрежа.

С изкушенията, Антон Владимиров изненада и почерпи колегите си от Второ РПУ в Благоевград, които ахнаха удивени от майсторлъка му.

Те уточниха, че от години, до късно през нощта,топченгето гледа втренчено кулинарни предавания по телевизията, повтаряйки, че един ден ще се запише за участие в тях.

Наскоро дори признал пред свои приятели, че възнамерява да създаде и лична готварска страница във фейсбук – „ Да сготвим с Тони”.

От обкръжението му твърдят още, че много често Антон Владимиров слагал престилката у дома и отменял съпругата си в приготовленията на вечеря.

Цар бил на скарата и приготвял с охота сочни ребърца. Бил и луд фен на сръбските плескавици.

Въпреки увлечението си по готварството полицаят все пак намирал време и за другата си страст – фитнеса, където трупал мускули. Именно поради тази причина в Благоевград той неслучайно е наричан от приятели, познати и колеги Рамбо Скалата, добавят пък от фитнес - залата, в която той актвино спортува.

„Освен всичко това, Антон Владимиров е и блестящ шахматист с куп спечели награди и купи от различни състезателни форуми. Всички са шах и мат пред него”, хвалят го колегите му.

TOP