Полицаи тарашиха бардак в Банско, спипаха израелец на калъп

14 Февруари 2020 | 13:56
1 коментара
Криминално

Поне трима души са арестувани след проверка на инспектори на НАП и полиция в нощен клуб “Афродита” в Банско. Арестите са заради предлагане на нерегламентирани услуги – платена любов.

Сред арестуваните е собственикът на бара, израелски турист и момиче, наето като танцьорка.

До арестите се е стигнало, след като проверяващите се натъкнали на стая зад бара, в която се предполага, че се предлага платена любов. Влизайки вътре, полиция и данъчни заварили израелския турист и 24-годишната българка, които се отдавали на ласки. Жената била наета като танцьорка в бара. Те и собственикът са задържани и отведени в полицията за разпит. По случая все още се работи. От ОД на МВР на този етап няма официална информация за случая,пише струмабг.

Припомняме, че през 2018 година полицията разкри мрежа за проституция в Банско. При спецакцията тогава криминалистите от Благоевград и Банско провериха известния стриптийз бар “Мулен Руж” и отново се стигна до арести.

Задържани бяха няколко момичета и клиентите им англичани, както и собственикът Димо Д., с прякор Флорината, който е съдържател и на нощни клубове по Черноморието.

При акцията бяха открити и наркотици.

Добавени коментари

Айде стига глупости! публикува:
15 Февруари 2020 | 10:49
Хората са празнували Св. Валентин /Трифон ЗарЯзан/,а вие-"платена любов"?! Ами кое днес е безплатно??? Токът ли,водата ли...и това ли е "платен секс"? Ами властта,която чука цяла една нация безплатно??? Хайде,моля ви се!

Добавете Вашия коментар

TOP