Похвално! Жена претърпяла домашно насилие с благодарствено писмо до адв. Биляна Петачка от Адвокатска колегия - Благоевград

29 Май 2018 | 20:34
0 коментара
Общество

В знак на благодарност, Зоя Стефанова от с. Изгрев депозира в Адвокатска колегия - Благоевград благодарствено писмо, с което изказa благодарността си към адв. Биляна Петачка за добре свършената ѝ работа като неин служебен защитник по гр. делото 256/2018г. по описа на РС- Благоевград, водено по Закона за защита от домашното насилие.

Благодарение на направените искания от страна на адв. Петачка, Районен съд- Благоевград с председател на състава- съдия Габриела Тричкова е издал заповед за защита в полза на Зоя Стефанова за максимално предвидения в закона срок- 18 месеца. На практика съдът е уважил всички, направени от страна на адв. Петачка искания за защита. Благодарственото писмо, с резолюция на председателя на Адвокатската колегия- адв. Иван Чолаков е изпратено до всички адвокати в областта.

          Припомняме, че адв. Петачка се вписа само преди две години в АК- Благоевград, която и видно от благодарственото писмо се справя така успешно в адвокатурата, както и на предишните заемани от нея позиции - юрисконсулт на „Държавно горско стопанство Благоевград” и член на Управителния съвет на „Югозападно държавно предприятие” Благоевград. И ако последните позиции, обществото свързваше с политически пристрастия и симпатия и прехвърляше нейните не малки заслуги в сектора на конкретна политическа партия, в адвокатурата такива не съществуват, а добрите отзвуци за адв. Петачка продължават.

          От името на Pirinsko.com Ви желаем все по- голями успехи, адв. Петачка! Не се променяйте и си останете същата- отговорна, пряма, бореща се за правата на клиентите си и за възтържествуването на справедливостта!

 

TOP