Под звуците на "Шушана" абитуриентите от СУИЧЕ огласиха центъра на Благоевград, зрелостниците дариха пари на дете в нужда

16 май 2018 | 16:13
0 коментара
Под звуците на "Шушана" абитуриентите от СУИЧЕ огласиха центъра на Благоевград, зрелостниците дариха пари на дете в нужда

Абитуриентите от СУИЧЕ „Св.Климент Охридски“ – Благоевград си взеха сбогом с училището и целунаха знамето за последен път със сълзи на очи.

Завършващите дариха събраните по традиция пари на дете в нужда от училището и повече от развълнувани изслушаха речта на директора Светлин Абаджиев, който им пожела много късмет и попътен вятър в живота занапред.

Тази година, дипломиралите се в едно от най – елитните училища на Благоевград са общо 52, разпределени в две паралелки.

След последвалите музикални поздрави, зрелостниците и учителите извиха кръшно хоро в двора на училището, откъдето се отправиха към центъра на града.

Там пък, събраха погледите на минувачите с бурни викове от 1 до 12, пеейки „Шушана” в съпровод от ритми на зурни и тъпани.

Еуфорията им възмути по - старото поколение благовеградчани, които недоумяваха как, по думите им " е възможно подобно нещо".

Младите хора обаче бързо ги заразиха с усмихнатите си лица и добро настроение и предизвикаха аплодисментите на зяпачите.

Под звуците на "Шушана" абитуриентите от СУИЧЕ огласиха центъра на Благоевград, зрелостниците дариха пари на дете в нужда снимка 1Под звуците на "Шушана" абитуриентите от СУИЧЕ огласиха центъра на Благоевград, зрелостниците дариха пари на дете в нужда снимка 2Под звуците на "Шушана" абитуриентите от СУИЧЕ огласиха центъра на Благоевград, зрелостниците дариха пари на дете в нужда снимка 3

Добавете Вашия коментар!