Пирин Благоевград без двама срещу Добруджа

30 Ноември 2018 | 08:43
0 коментара
Спорт

Отборът на Пирин Благоевград утре в 7,30 часа тръгва за Добрич, където в събота ще играе срещу състава на "Добруджа" в мач от 16-я кръг на първенството във Втора футболна лига.

Срещата е от много голямо значение и за двата отбор в борбата за оцеляване. След като изигра последните си домакинства на стадиона  в курортен  комплекс Албена, тимът на Добруджа се завръща на своя стадион "Дружба" за този мач. А това е и второ поредно гостуване за орлетата, които в неделя направиха 0:0 с втория отбор на Лудогорец.

Старши треньорът  Петър Златинов няма да включи в групата за мача контузения Димитър Благов и болния Петър Христов. А мача в Добрич ще пропусне и трайно контузеният Александър Башлиев. Сред титулярите обаче се завръща опитният Владислав Златинов. Той вкара единственото попадение в първата среща между двата отбора в началото на август.

"Важен мач срещу пряк съперник в борбата за оцеляване. Ние обаче отиваме за победа. Знам че за Добруджа мача е специален, те близо месец не са играли  у дома. Разбрали сме се да довършим сезона като мъже,после ще видим" -коментира Златинов.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP