Официално! Д-р Божидар Велев остава управител на МБАЛ-Разлог още три години

23 Април 2019 | 15:00
1 коментара
Общество

Днес официално беше обявено решението на комисията за избор на д-р Божидар Велев за медицински управител на МБАЛ Разлог.

Кметът на общината инж. Красимир Герчев трябва да сключи договор за възлагане на управлението на болницата с класирания кандидат, който е и досегашен управител на болницата в Разлог. Той беше единственият кандидат на провелия се в началото на годината конкурс и след обявеното днес решение на комисията д-р Велев ще управлява здравното заведение в Разлог още три години.

След събеседването си с комисията той обяви приоритети в програмата - наемане на работа на нови и млади лекари с различни специалности - хирурзи, неонатолози, анестезиолог и др., както и  наемане на  лекар със специалност „Инфекциозни болести“, което да позволи да бъде отворено отново Инфекциозно отделение в болницата в Разлог.

Добавени коментари

болница без лекари публикува:
24 Април 2019 | 09:27
До живот дето се вика, за какво е нужно да има избор на управител, да бъде пожизнена тази длъжност, даже и наследствена, после Таня или Галя да сложат за управители...без коментар...Няма конфликт на интереси, няма значение, че кметът е кум на зет му и т.н. Добре, че Бог е определил все някога животът на човек да свърши, иначе наистина, който вземе кокала - няма пускане!

Добавете Вашия коментар

TOP