Обвиненият в двойно убийство Викторио Александров остава в ареста

01 Ноември 2018 | 17:23
0 коментара
Криминално

Софийският градски съд остави в ареста Викторио Александров, обвинен за жестокото убийство, което стана в понеделник в столицата.

Служебният му защитник Елисавета Иванова поиска да бъдат изготвени експертизи за физическото му и психическо състояние, тъй като според нея той страдал от моментно разстройство и не помнел случилото се.
По време на делото стана ясно, че няколко дни преди убийството Викторио е писал прощално писмо до родителите си, от което се разбира, че е имал намерение да избяга в Турция.

Пред магистратите 26-годишният мъж заяви, че не помни какво се е случило, осъзнава го и не може да повярва, че е извършил такова тежко престъпление. Каза още, че съжалява за всичко. В разказите си пред съда за случилото се преди трагичния понеделник, Александров си спомни вечерта на 28 октомври, когато е бил в апартамента на жена си Дарина.

По думите му двамата се карали за фамилното име на дъщеря им Никол и дали то да бъде като това на баща й. Последвал и скандал за битови сметки и отговорностите сред раздялата на младото семейство.

В деня на убийството Дарина го заплашила, че няма да види повече дъщеря си, заяви Викторио след което допълни, че спомените му се губят.

Той поиска да бъде пуснат под домашен арест, защото, по думите му, имал отворена рана на главата, а условията в ареста не били подходящи за здравословното му състояние.

Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.

Добавете Вашия коментар

TOP