Общинският съветник от Сандански Георги Батев е едно от новите попълнения в състава на Благоевградска адвокатска колегия

14 Юли 2017 | 19:24
0 коментара
Общество

Общинският съветник от Сандански Георги Батев е едно от новите попълнения в състава на Благоевградска адвокатска колегия.

Днес, 14.07.2017 г., на тържествена церемония, състояла се в сградата на Благоевградска адвокатска колегия, общинският съветник Георги Батев положи клетва като адвокат. Той бе един от 3-мата кандидати, от общо 20, които успяха да издържат и трите етапа на провелия се през месеците май и юни изпит за адвокати към Висшия адвокатски съвет.

С подписването на клетвения лист, младият общински съветник се впуска в необятните дебри на правната наука. Георги Батев е завършил висше юридическо образование със степен „Магистър“ по „Право“ в УНСС. Работил е 4 години като юрисконсулт в две частни фирми, съответно в София и Сандански. През 2015 г. е избран за общински съветник в местния парламент в Сандански, след като повежда най-младата кандидатска листа в общината. Владее перфектно английски език.

С днешното полагане на клетва, Батев става един от най-младите адвокати на територията на община Сандански. Екипът на Pirinsko.com му пожелава попътен вятър и много спечелени дела!

Добавете Вашия коментар

TOP