Общинският председател на Жени ГЕРБ Благоевград инж. Елена Ташкова се оттегля от поста

02 Март 2021 | 11:04
8 коментара
Политика

Общинският председател на Жени ГЕРБ Благоевград инж. Елена Ташкова се оттегля от ръководния пост.

Новината съобщи във фейсбук профила си самата тя, където написа:

"Скъпи приятели, колеги и съпартийци,
Изразявам личната си и професионална благодарност към всички Вас за гласуваното доверие и за множеството номинации, които получих от Община Хаджидимово, Сатовча, Гоце Делчев, Гърмен, Петрич, Сандански, Кресна, Струмяни, Разлог, Банско, Симитли, Белица, Якоруда и Благоевград. Благодаря Ви! Вашата подкрепа е висока оценка за работата ми за ПП ГЕРБ през последните години.

За съжаление не получих доверието на ръководството на ПП ГЕРБ и няма да бъда част от предизборната листа за предстоящите парламентарни избори в Благоевградски многомандатен избирателен район.

В тази връзка, считам, че в настоящия момент мой морален дълг е да се оттегля от поста, който заемам като общински ръководител на Жени ГЕРБ Благоевград.

Не напускам партия ГЕРБ - за развитието и укрепването и съм работила дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми с дамите от съсловната организация на територията на община Благоевград, участието ми в областни и национални срещи и в многобройни мероприятия през изминалите години изпълват живота ми с удовлетворение.
Ще посветя всички свои знания и умения на увеличените ми професионални ангажименти като началник-отдел в ДФ "Земеделие". Ресорът от дейности, за който отговарям изисква все по-голяма ангажираност от моя страна, както към ръководството на Фонда, така и към неговите бенефициери. Ще работя всеотдайно за развитието на Област Благоевград посредством популяризирането и прилагането на схемите и мерките за финансово подпомагане, които администрира ДФЗ и вярвам, че така ще бъда по-полезна за хората от Областта в този труден период на пандемия.

От сърце пожелавам успех на всички мои съпартийци в предизборната кампания!
Инж. Елена Ташкова - общински ръководител на Жени ГЕРБ Благоевград"

Добавени коментари

До Добре запознат публикува:
02 Март 2021 | 21:34
Не виждаш нито младост,нито красота в снимката. .... А успеха е в това да направят 6 конкурса за да те изберат,но да си толкова безмозъчен за да ги изгубиш и накрая да те наемат без конкурс. Как става? Най-красивата къде? В село Ляски ли?
1001 публикува:
02 Март 2021 | 18:57
Браво на Ленчето! Всички са доволни от ,, нейното решение",хайде сега шут и от земеделието и да пътува смело за село.
поп Нафърфорий публикува:
02 Март 2021 | 17:18
Тази да се дупи още няколко годинки, докато има все още мераклии край магистралата, че после ще трябва да си плаща за дупплющене!
Добре запознат публикува:
02 Март 2021 | 15:11
Всички негативни коментари тук се пишат от Адриана! Защо? Защото Лени е млада, сексапилна и успешна, а не долна алкохоличка! Лени, ти си най красивота от града и всички го знаем!
Ташако Ташаков публикува:
02 Март 2021 | 14:54
Я съм те таковал ма, стига писа тука. В Мерцедесо съм те возил преди 3 години!
До Ташака публикува:
02 Март 2021 | 13:35
щом използваш тъпи фалшиви имена , бъди така добър да не се броиш за мъж!
Киро публикува:
02 Март 2021 | 11:59
Ако беше за малко Мата Хари,поста можеше да си остане твой! Явно не си нечий тип жена...
Ташако Ташаков публикува:
02 Март 2021 | 11:23
Ленче, мъжете обожаваме такъв тип жени като теб - глуповати, мегаамбициозни и бездарни, но със сексапилно тяло! Най хубавото е, че си лесна, скъпа! Само така!

Добавете Вашия коментар

TOP