Община Благоевград връчи наградите "Личност на годината 2020“

04 януари 2021 | 19:18
0 коментара

Без пищна церемония Община Благоевград връчи наградите „ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА 2020“ 

Тази година номинациите ,,Личност на годината 2020“ бяха под знака на борбата с КОВИД пандемията в различните сфери от нашия живот и предизвикателствата, пред които бяхме изправени, но обединени в общата кауза ,,ВЯРВАЙ! ОБИЧАЙ! ПОМАГАЙ!“. Във връзка със заповедите на МЗ и въведените противоепидемични мерки церемонията по връчване на наградите „Личност на годината“ не се състоя, но бе направено видео с тяхното награждаване. 

Носители на наградите тази година са:

Категория „Здравеопазване“: 1. Д-Р АНТОАНЕТА ХАДЖИЕВА, завеждащ „Вътрешно отделение“ в МБАЛ „ПУЛС“ Благоевград, специалист по Вътрешни болести и Клинична алергология

2. Д-Р ВЛАДИМИР ПАНДЕВ, лекар в СБАЛПФЗ Благоевград 

Категория „Образование“ Д-р ЛИЛИЯ СТОЯНОВА, директор на VII СУ „Кузман Шапкарев“ Благоевград 

Категория „Култура“ МАРГАРИТА МАЧЕВА, директор на ДТ „Н.Вапцаров“ Благоевград 

Категория „Спорт“ ИВАН ПАРАСКОВ, президент и треньор на Клуб по самбо „Самбо-Дети“ Благоевград 

Категория „Морал“ ДОБРИН ХАМБАРДЖИЙСКИ, бивш кметски наместник на селата Габрово и Дебочица, община Благоевград 

Категория „Пример за гражданска ангажираност“ Д-Р КАЛОЯН КАЛОЯНОВ, директор на РЗИ Благоевград 

Категория „Съхранение на традициите“ БОРИСЛАВ МУТАФЧИЙСКИ, хореограф на Пирински танцов ансамбъл „Вихрен“ при НЧ “Н.Вапцаров“ Благоевград и преподаватил в Националното училище по танцово изкуство София. 

Категория „Хора в неравностойно положение и социални дейности“ ЛЪЧЕЗАР КАЦАРСКИ, музикант и певец 

Категория „Медии“ БНР Благоевград 

„ПОЧЕТЕН ЗНАК НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД“ Д-Р ОГНЯН МИТЕВ, изпълнителен директор на МБАЛ АД Община Благоевград награждава д-р Огнян Митев за съществен принос в здравеопазването и проявените професионализъм и гражданска ангажираност в борбата с пандемията COVID 19 в Област Благоевград през 2020 година. 

Честито на наградените. Продължавайте да се отличавате и да вдъхновявате тези около вас да участват активно и да се обединяват около добри каузи. Да направим нашия живот значим.

Община Благоевград връчи наградите "Личност на годината 2020“ снимка 0Община Благоевград връчи наградите "Личност на годината 2020“ снимка 1Община Благоевград връчи наградите "Личност на годината 2020“ снимка 2

Коментарите за тази статия за изключени.