НЯМА КРАЙ! Подпалиха микробус на гръцки бизнесмен в с.Кулата тази нощ

20 Септември 2018 | 10:54
0 коментара
Криминално

Подпалиха Микробус в село Кулата тази нощ. Това е поредния въндалски акт срещу гръцки бизнесмен в петричко.

Снощи около 23:35 часа е получен сигнал за пожар в микробус „Рено“ в с.Кулата, паркиран в двора на цех за мебели. Погасен от екип на РСПБЗН-Петрич.

Стойността на нанесените щети и причината за пожара са в процес на установяване, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

  1. В хода на извършена, на 19.09.2018г. в с.Яворница, общ.Петрич, проверка на жилищна постройка и прилежащо към нея дворно място, обитавани от Е.Б./45г./ от с.Яворница, от полицейски служители на РУ-Петрич, са намерени и иззети: около 5,210 килограма суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис и около 605 грама хероин. Е.Б. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
  2.  
  3. Около 20:44 часа на 18.09.2018г. е получен сигнал за извършено престъпление на територията на Роженски манастир, при което няколко лица насилствено са привели свещеник в безпомощно състояние и са отнели различни лични вещи и собственост на манастира. След незабавно проведени издирвателни мероприятия, със заповед за задържане до 24 часа, са задържани пет лица, чиято съпричастност към извършеното деяние  е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар

TOP