Нов скандал тресе ОДМВР-Благоевград! Полицейският началник Георги Кьосев нападна и заплашва журналист заради арестите в КАТ Благоевград

06 Юни 2018 | 22:01
17 коментара
Криминално

Нов скандал тресе ОДМВР-Благоевград! Полицейският началник Георги Кьосев нападна и заплашва репортер на медия заради арестите в КАТ Благоевград!

Инцидента е станал днес към 19:00 часа. Подаден е сигнал на тел.112 за нападението над журнлист. Депозирана е жалба в 02 РУП-Благоевград.

Медия Pirinsko.com разполага с видео и снимки за скандалното поведение на полицейския началник.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Лекарят публикува:
10 Юни 2018 | 10:36
Мишлета и маши като този “журналист” изпълняващи определени поръчки достройват работата на хората ,в които е останало малко съзнание!Стойцов бил виновен!?-така и Чобанов беше виновен!!!Циркаджийски номера на циркаджий като смешният журналист на който не е угодено да си вземе номер( който на мишки като него не отива!).В една наистина нормална държава не би се позволило такова унижение по служебни лица!Има закон за нарушаване на личното пространство-не важи ли за г-н”Журналиста”????!Сега да се намеси държавата и да направи ответна проверка на работата на този амбициозно глупав смешник!! Нека това бъде призив към всички правоимащи органи в тази държава!!!!
до Mite Pichev tapoto публикува:
08 Юни 2018 | 19:46
да му го жвакаш
Inna публикува:
07 Юни 2018 | 15:12
Kiosev ne zaplashva samo jurnalisti a i obiknoveni hora koito mu prechat s poru4kovi ubiistva i resursite ba mvr kiosev lichno zapazva nomera i prodava ama se skri v otpusk ima jalbi i signali v specializiranata prokuratura za zaplahi za ubiistvo ot predi dva meseca i do glavniq inspekturat kum jalbite sa prilojeni zapisi ot telefonni razgovori kak zaplashva s ubiisto ovezglavqvane rezane na krainici ako ne stane tova koeto iska dori s skalupena akciq celi grad e naqsno kogo e zaplashval i kak go e naredil taka che nezabaven arest
Mite Pichev tapoto публикува:
07 Юни 2018 | 14:32
ostavetec 6efa da di6a saga vari rakiq u garaja v Orkova 4uka za kostov nema klip Brindo samo vi lajee I my vqrvate Kato sas stoicov 6е stane vazduh pod nalqgane samo
video публикува:
07 Юни 2018 | 14:24
Бриндо качи клипо да го видим тоя мишморок винаро
До Стефан публикува:
07 Юни 2018 | 13:39
Не е единствено дърво, за съжаление. Има цели гори роднини в Полиция, Гранична полиция, Пожарна, Охрана на съдебна власт, та и в София...
Пирона публикува:
07 Юни 2018 | 12:15
Бриндо айде чакаме подробности
Стефан публикува:
07 Юни 2018 | 11:10
Тоя ги е обвързал цялото семселе като свински черва в полицията, сигорно по тая причина корупцията в България е на толкова високо ниво. Ако си вкара и внуците не да блъска журналисти, а направо ще ги убива.... Дано да е единствения с полицейско родословно дърво в града ни.
Клинджоро публикува:
07 Юни 2018 | 11:01
Чичо ти Гошо с някоя туба ракия и вино за трезвеника ГК си нареди двете щерки на работа в мвр , зето пожарникар и на зето баща му / свато / да отговара за оръжието .
Панчев публикува:
07 Юни 2018 | 10:34
Пука му на чичо Гошо . Назначи си целото семейство на работа в полиция Едната щерка е шеф на дознателите , за другата е имало конкурс, на който е била само и е почна работа в миграция , зета на чичо Гошо от 200 кандидати е бил най кадърен и станал пожарникар , бащата на зетя / сватото/ и той оръжейник. На ред са жена му, кандидат зета Владо Боклуко и новата сватощина да назначи .
gadatel публикува:
07 Юни 2018 | 00:30
ke tarkat narovete skoro zaedno sas Stoicov :))))
Атанас публикува:
06 Юни 2018 | 23:58
Да му ядете куро на кьосев
винароо на Костов публикува:
06 Юни 2018 | 23:26
Кьосев съм и ся реших да се предам, да питам бате Боби от вътрешна дали ако дам показания по аферата КАТ ще ми се размине да съм съсед с тоя ревльо Дани секса, немооо го слушам по цел ден ?
kanzafurooo публикува:
06 Юни 2018 | 23:05
Кюсев взе си джапанки чаршаф и пижама, Стоицов ти пази легло да си правите компания
демотивиран служител МВР публикува:
06 Юни 2018 | 23:00
Тази простата му дъщеря, съсипа мизерната кариера на баща си. Тя е дознател в ОД на МВР-Благоевград, последната и изцепка е да провежда нерагламентирани срещи с гаджето си криминално проявено лице задържано в ареста в Благоевград, предоставя му личния си телефон за телефонни разговори в ареста. Сигналът е даден, но „Вътрешна сигурност“ от месеци не може да приключи проверката срещу нея. Криминалния контингент по прякор Владо Боклука. Всеки служител знае че Дирекцията е разделена на три групи Хаджиев, Кръстев и Зашев; Кьосев, Ичев, Доклев, Стоицов и третата група е едни демотивирани служители на МВР.
ZA POSLEDNO публикува:
06 Юни 2018 | 22:49
KIOSEV OPRAVI SMETKATA V HAVANATA KATO ZA KRAI
чичо гошо публикува:
06 Юни 2018 | 22:10
Чичо гошо защо се занимаваш с глупости вместо да си искараш още некой месец кат началник са що ке садиш домати абе чичо гошо недей бе то Стоицов пред медиите каза и пред следователите че ти си му разпореждал и това го има може би и по срс тата ай наздраве са па утре ке видим как ще не посрещнат

Добавете Вашия коментар

TOP