Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев взе участие в разяснителната кампания на МЗХГ в Банско

19 Февруари 2020 | 13:03
7 коментара
Бизнес

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев взе участие в срещата на

заместник-министъра на земеделието, храните и горите Янко Иванов и експерти от министерството със земеделски производители от община Банско.

Ползотворната среща, проведена по негова покана, е част от разяснителната кампания,  която предприе МЗХГ, по отношение на информационния подход ''2020 година политиките и новата ОСП”.

„Земеделските производители се запознаха с възможностите, които предоставя държавата чрез различните мерки и политиките по прилагането им за усвояване на средства, контрол и помощ при подготовка на документацията.

Като член на парламентарнана комисия по земеделие и храните приветствам подхода на министър Десислава Танева и на МЗХГ да търсят близък диалог с бенефициентите на отделните мерки”, коментира Александър Мацурев. Според него по този начин хората пряко разбират, че реалното подпомагане на техния бизнес и силната подкрепа на държавата за техните стопанства, дават положителен резултат.

„Срещата премина при голям интерес, земеделските производители успяха да зададат своите въпроси и да получат ясни и конкретни отговори от експертите на МЗХГ, а това е  реална помощ за тях”, каза още народният представител.

Добавени коментари

Думе публикува:
20 Февруари 2020 | 10:06
Беговия оти каза че тове краднел вода за Мацуревио хан
Давай,давай по-нататък! публикува:
19 Февруари 2020 | 22:27
"Качествените кадри" си заминаха с Икономов.Ха,ха,ха,ха-а-а!А кой ги беше видял тях-усмихнатите,вежливите,любезните...,когато никой не можеше да влезе там?!
Айде стига публикува:
19 Февруари 2020 | 21:47
Стига плюхте и обиждахте, това не е ни помага. Основният проблем на новото ръководство е в ЛИПСАТА на качествени кадри в общината! Да не ви се случва да ходите там, посрещат ви нелюбезни служителки с минимални познания по администрация! Дано подобрят качеството на услугата! Да наемат образовани служители!
Истината публикува:
19 Февруари 2020 | 21:39
Да, Станчева се хвали нявсякъде колко лесни са новите ... За Кадев беше казала че даже не я пита за работата и и го баламосвала както си иска. Е как ще се променят нещата в общината?
До Венета Тенева публикува:
19 Февруари 2020 | 21:23
Уважаема г-жо пиарка, не че ми е много приятен Мацуревия депутат, не ми е. Но не бяхте ли точно вие с Икономов, които го издигнахте? Не го ли направихте вие депутат? Сега същия си прави нова губерния, този път с новата власт, и вие се възмушавате??? Че те бяха с Въчкова заедно заместници кметове. Я вижте Кадев и Мацурев - навсякъде заедно! Просто колелото се обърна, за сега. Станаха нови приятелства. Наше Банско е така ... До следващото завъртане. Важното е, че за сега поне Бурята Пиарка, Златния кенеф, Беговия престъпник, Муниния измамник и Клечеровата дългокосместа свинкя се скриха от хоризонта. Интересно ми е Станчевата как се ориентира в новата ситуация, няма ли да я махат? Тя агитираше в общината за Гошо, сега му снася информация за всичко. А Кадев, ги запази всички верни на Гошо. Вече не му вярвам.
Аз съм бурята! публикува:
19 Февруари 2020 | 20:48
Масовото бобмандиране на читателите с персони със съмнително образование и професионални качества ме кара да спирам интернета, да си пия кафето и да съзерцавам с часове изкуството на Моне. Не че ме натоварва човешката глупост, дори когато същата се проявява натрапчиво и платено в селските медии, мо господа , моля ви, не бъдете толкова директни! Простотията ви се вижда още по-ясно на белстящото ви плешиво теме! Не може да пише правилно, до вчера с потури и жилетка, сега експерт! СМЕХ!
Мацурева мижитурка публикува:
19 Февруари 2020 | 17:39
Тоя отворко пък бил много запознат. Как няма да е запознат,след като и той е от бранша на Беговия "земеделец".И той се прави на "селскостопански производител"-декларира ,че гледа земи под аренда,за да гушне йевропейцките субсидии.Ама че не гледа и котка в къщи-няма значение.Важното е да се усвоят "едни парички" от Европата.И той е хитрец - всичко е на името на по-големия малоумник-баща му! Но народът е казал: "Не е луд тоя що яде баницата.Луд е оногова що му я дава." А му я даваме всички ние,не без подкрепата на батко му Гошо Икономов,защото той го направи наш "народен представител".Ама Сашко излезе хитър неблагодарник,та почна не само да му надзърта в канчето,ами си слагаше и понякога в своето.А бате му Гошо не обича тези работи.И каква стана тя сега??? Задават се нови избори догодина и някой трябва да подкрепи Сашко за нов манда-а-ат. Ами сега? Кой ще го подкрепи? Батко Гошо-Не!Може би батко му Владко,или пък кака му Сашка или пък кой знае...Ама никой не знае!

Добавете Вашия коментар

TOP