„Национална съпротива“: В България единствените дискриминирани хора сме ние нормалните българи, а полицията продължава да пребива хора в арестите!

12 Юни 2018 | 09:56
0 коментара
Общество

Българи, в края на нашето шествие „ Да запазим децата от разврата ”, наши активисти бяха арестувани, защото били взели содомитско знаме на минаваща през нашето шествие лесбийка по сутиен ( която някак си е минала незабелязана, полугола през 1000 полицаи, за да стигне при нас ). След като настана напрежение между нас и органите на властта от тази провокация, висшестоящи полицаи ни казаха, че ще разпитат задържаните и ще ги пуснат, но истината е, че са ги заключили с белезници и са ги пребили, като на едното момче дори са му разбили главата с палки!
Това за пореден път доказва, че властта е решила чрез сила да содомизира нашето общество и се е превърнала в проводник на патологията срещу нормалността! Това за пореден път показва, че в полицията е пълно с дегенерати, а извършителите на побоя най-вероятно са прикрити педерасти, защото друго обяснение нямаме!?!
Молим да разпространите за да видят всички, че в България единствените дискриминирани хора сме ние нормалните българи, а полицията продължава да пребива хора в арестите!

Прикачаме към писмото и снимка на пострадалото момче.

Източник: „Национална съпротива“

Добавете Вашия коментар

TOP