На вниманието на Специализираната прокуратура, ГДБОП и ДАНС: Организирана престъпна група за разпространение на наркотици деребейства в Банско! Кой прикрива далаверите в КАТ-Благоевград...

24 Април 2018 | 15:47
13 коментара
Криминално

На вниманието на Специализираната прокуратура, Вътрешна сигурност към МВР, ГДБОП и ДАНС:

Организирана престъпна група за разпространение на наркотици деребейства в Банско! На плаката е и снимката на началникът на РУ-Банско Иван Попов, като най-вероятно се цели опетняване на името му.   

На вниманието на Специализираната прокуратура, ГДБОП и ДАНС: Организирана престъпна група за разпространение на наркотици деребейства в Банско! Кой прикрива далаверите в КАТ-Благоевград... снимка 1

Този плакат бе разлепен на територията на гр.Банско и Разлог. Под сурдинка се коментира, че плакатите са разлепени от криминално проявена личност с прякор "Гаргата", с цел детониране на началника на районното управление на Банско Иван Попов и завладяване на наркопазара под Тодорка.

Подобно на ситуацията в ДАИ-Благоевград, Организирана престъпна група действа и в КАТ-Благоевград.

Припомняме, че днес над 10 служители на РД "Автомобилна администрация"-Благоевград са задържани днес при акция на Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП и ДАНС.

"Налице е организирана престъпна група, искали подкупи от собственици на транспортни форми на стойност от 300 до 600 евро, каза на брифинг Петър Белчев, прокурор от Специализираната прокуратура.

„Към настоящия момент под ръководството на Специализираната прокуратура, съвместно с Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, се извършва специализирана полицейска операция. Става дума за организирана престъпна група от длъжностни лица, служители на Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Благоевград, които са участвали в тази група с користна цел, а именно искали са и са получавали подкуп от представители на транспортни фирми, за да не съставят наказателни постановления на нарушители от транспортните фирми", коментира Белчев и допълни, че към момента се извършват активни процесуално-следствени действия.

а
 

Специализираната прокуратура нанесе пореден удар срещу корупцията

 

"Задържаните са над 10 души. След събиране на достатъчно доказателства ще преценим на кого да повдигнем обвинение”, каза Петър Белчев, наблюдаващ прокурор от Специализираната Прокуратура.

Ексклузивно! Извеждат с белезници служителите на ДАИ Благоевград снимка 0
 

а
 

Бившият шеф на ДАИ Кюстендил Бойко Ханджийски и служителите Райко Н. и Н. Панов бяха сред първите изведени с белезници от ДАИ Благоевград.

 

а
 

Специализираната прокуратура нанесе пореден удар срещу корупцията.

(ВИДЕО) Над 10 служители на ДАИ-Благоевград са задържани при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и ДАНС снимка 0(ВИДЕО) Над 10 служители на ДАИ-Благоевград са задържани при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и ДАНС снимка 1(ВИДЕО) Над 10 служители на ДАИ-Благоевград са задържани при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и ДАНС снимка 2

 
 

Добавени коментари

Гошо публикува:
25 Април 2018 | 13:43
Всички от тоя плакат плащат на шефа на полицията Иван Попов(Костюма)и си продават кокаина навсякъде,не само в дискотеките,а и в кафетата на Гипсовете,и в парка!Всички тия боклуци трябваше отдавна да са в затворите,но Гипсовете са певци на ДС,и има чадър над тях,това го знаят и децата в Банско!
Инструктор банско публикува:
25 Април 2018 | 10:36
Също така да разкажат за плащанията на изпитващите за книжки как младежите изкарват изпита за по 100-150лв
В чакалнята сме публикува:
25 Април 2018 | 09:04
Та като сме на тема МВР...КОГА ще изложиш и факти за плащането на номерата в КАТ? Брадяса обещанието...
armi публикува:
24 Април 2018 | 20:37
Brindo shto triesh komentarite za kiosev be toi e za specializiraniq toi dava protekciite
СХЕМА ЗА ПРЕЛЮБОДЕЙСТВО публикува:
24 Април 2018 | 18:33
Схема за прелюбодейство действа в ОДМВР - Благоевград. Маман в схемата е Слава Димитрова - счетоводителката в полицията. Семейната 30 - годишна жена, с малко дете неистово се опитва да си намери нов съпруг, тъй като негашният явно не отговаря на завишените и критерии. Злите езици говорят,че опитите и да оплете в мрежите си хора с пположение в полицията за момента удрят на камък. Нядяваме се скоро съпругът - рогоносец да вземе необходимите мерки!
... публикува:
24 Април 2018 | 18:28
Ония бойко квла маймунка еее
питанка публикува:
24 Април 2018 | 18:12
крайно време беше тия от даи да го апанат осраха се
kurti публикува:
24 Април 2018 | 18:06
kvo praimsaebasimaikatapotoq krai
да очаква в скоро време! публикува:
24 Април 2018 | 17:14
Смешната Силва ,която уж го раздава неглежеще получи в скоро време повиквателна !Ах ,Силво ,Силво ,защо се захвана с него ,кажи ,ми!Ще плаши ,гаргите ,ама друг път!Силво ,приготви си адвокат ,който да те защитава!Искът е 10 000 лв. ,и е само за набеждаване !За клеветата другия път,за да те държим в кондиция.
BANKET публикува:
24 Април 2018 | 17:04
v diskotekite na djipsovete se prodavat narkotici tova go znae vseki policiqta da se vzeme v race i po plakata da deistva slagaji prangi vane i se ne pla6i
Комплексарка публикува:
24 Април 2018 | 16:46
И аз да се изкажа ,задрямалата Силва ,освен крими хроники ,издадени и от зам.директорът на ОД на МВР ,за нищо не става!Коле ,вземи нещата в ръце ,защото някои наистина злоупотребява с информацията.Последствията са страшни!Тя се оправдава с Вас ,и в съда ,се привикват по нейна вина свидетели ,които въпреки ,че са изпълнявали стриктно служебните си задължения ,се отзовават,без тяхно знание.Мангалските и истории нямат край!
nn публикува:
24 Април 2018 | 16:31
Веграмотника пак сам е писал коментари ,колко си смешен само страхльо ми пиши за далаверите бе не стреляй на посоки една година хитрец неден
ИСКРЕННО И ЛИЧНО публикува:
24 Април 2018 | 16:15
то е ясно в кат е схема бойко колевеца началника всички само едно гише работи още 6 часа едни исъщи се редат. който иска номер му го ореждат веднага на ден по 10-15 номера се ореждат и то такива каквито искат хората това е корупция. там е страшно ако влезат ще са като даяджиите с белезници та направо в бобов дол питайте стоицов нека каже посреща ли го всека сутрин колевеца те не се и крият като какъв го посреща да не е сложител в кат

Добавете Вашия коментар

TOP