На вниманието на кмета Кирил Котев ! Роми - „шофьори” на каруци влудиха санданчани, задръстиха главните пътни артерии в града

23 Август 2017 | 20:39
0 коментара
Общество

Граждани на Сандански масово нарушават забраната на кмета Кирил Котев движейки се с каруци по улиците в града.

По думите на потърпевши, всичко става пред очите на изнервените шофьори, които пък са категорични, че „шофьорите” на каруците са предимно от ромски произход.

Затова сигнализираха в редакцията на Pirinsko.com възмутени граждани на курортната община, които заявиха, че заради неправомерно движещите се по централните улици на Сандански каруци, като нищо всеки миг е възможно да се случи ПТП.

„Положението е нетърпимо. Жегата е убийствена, в Сандански едвам се шофира. Не стига това, ами трябва на пътя да се съобразяваме и с каруци, впрегнати от някой си, незнайно защо. Наредбата е ясна – никакви каруци, пътя е само и единствено за автомобили”.

Това заяви възмутено Петър Петров от града, който допълни, че ако не се вземат спешни мерки за недопускане на каруците по пътното плътно, следващия път при който се натъкне на подобно нещо ще стигне и до саморазправа.

„Няма ред в тази държава и това си е. Само си гласуваме закони, които никой не спазва. При следващия подобен случай, директно слизам и хващам виновниците за врата”, заключи повече от недоволно той.

 

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP