На благотворителен бал! Набират средства за заснемането на филм за Гоце Делчев

28 Февруари 2019 | 13:36
1 коментара
Култура

Продуцентска къща „Виззарт“ със съдействието на Ротари клуб и Бизнес клуб „Никополис“ гр. Гоце Делчев организират благотворителен бал .

Събитието има за цел набиране на архивни материали и средства за заснемане на игрално-документален филм за град Гоце Делчев и региона. Едно родолюбиво начинание, което чрез изразните средства на филмовото изкуство ще събере и популяризира миналото и настоящето на родния ни край – най-добрия начин да се възпитава патриотизъм, да се съхрани обществената памет и предаде на бъдещите поколения.

На 15 март 2019г. от 19 часа, в приятната обстановка на ресторант Орбел, сценаристът на филма – Веселин Хаджиангелов, ще ни представи сценария на филма, а за доброто настроение ще се погрижат оркестър „Щуро маке“ с Ирина Паскалева, диджей Мани и водещата Лили Герова.

Цената на куверта е 50 лв. Кувертите се предлагат в офиса на „Перла турс“, ул. „Христо Ботев“ №7, гр. Гоце Делчев, всеки ден след 14.30 часа. Тел. 0898 55 35 73 Краси Пейчева.

Добавени коментари

Чичо Георги публикува:
28 Февруари 2019 | 17:02
Поздравления за прекрасната инициатива!Това е голяма работа,но и много работа.Браво за начинанието.Тук могат да се включат с дарителски средства и бизнесмени .Също като ГОЛЕМИТЕ братя Георгиеви, с помощта, на които се построи Софийският университет.

Добавете Вашия коментар

TOP