Мъж и 16-годишен младеж оцеляха по чудо при зрелищна каскада в двора на Пиринско пиво в Благоевград

14 януари 2018 | 01:26
1 коментара
Мъж и 16-годишен младеж оцеляха по чудо при зрелищна каскада в двора на Пиринско пиво в Благоевград

40-годишен мъж и 16-годишен младеж оцеляха по чудо при зрелищна каскада в двора на Пиринско пиво в Благоевград тази вечер.

Пътния инцидент е станал малко след 22:00 часа тази вечер от бул. "Димитър Солунски".

Идващият от Симитли лек автомобил "Фиат-Мултима" навлиза в града, точно пред сградата на 02 РУП-Благоевград се отклонява наляво и излита от булеварда. Минава през тротоара, отскубва дву-метров декоративен кипарис и скача от 3 м. върху локалното платно пред пивоварна "Карлсберг". След това изкъртва фундаментите и самата телена оградата на бирената фабрика, удря се в дърво и спира в двора на предприятието.

Движещ се срещу катастрофиралите водач на автомобил подава сигнал за произшествието, шофьорът и спътникът ми излизат сами от падналия върху колелата си „Фиат”.

Според очевидци на произшествието водачът е бил видимо пиян, идвал от мотел на Е-79 в района на гр. Симитли. На 30-на метра преди да се отклони наляво автомобила има „легнал полицай”. Влизащият в града лек автомобил най-вероятно е отскочил от него, водачът загубил контрол и излетял от булеварда.

Двамата са транспортирани с линейка до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград без видими наранявания, водачът е отказал да даде проба за алкохол. 

Мъж и 16-годишен младеж оцеляха по чудо при зрелищна каскада в двора на Пиринско пиво в Благоевград снимка 1

Дрегер публикува:
14 януари 2018 | 07:51
А дали не е карал шестнадесетгодишният ? Често срещано упражнение по кормуване, особено когато таткото си е пийнал!

Добавете Вашия коментар!