МВР: 17 задържани при спецакцията срещу битовата престъпност в Разлог

05 Март 2020 | 17:59
6 коментара
Криминално

На територията на община Разлог, под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград, днес се проведе специализирана полицейска акция за противодействие на битовата престъпност. В акцията участваха служители на Специализираните полицейски сили на отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР-Благоевград и РУ-Разлог.

Към настоящия момент e образувано досъдебно производство по чл.354а, ал.3. В хода на операцията са проверени търговски обекти, частни адреси на издирвани лица и заложна къща. Иззети са цигари и алкохол без бандерол, открито е и малко количество канабис. Разкрити са три престъпления, по едно от които е повдигнато обвинение.

Извършени са проверки на 214 моторни превозни средства и 239 лица.

 По Закона за МВР са задържани 17 души.  

Съставени са 21 акта за установени административни нарушения и са издадени 42 фиша по ЗДВП.

Добавени коментари

Асан публикува:
05 Март 2020 | 23:33
Ако доидая в Якоруда требува пръво да арестувая Кафелов и селските кметове. После да се борая с битовата престъпност. БОКЛУЦИ ДОЛНИ КРАДЛИВИ
Горски публикува:
05 Март 2020 | 23:29
Халил Авджийски си плаща на ДИРЕКТОРА НА ГОРСКОТО И ДАМЯНОВ и сичко е точно
ерби публикува:
05 Март 2020 | 23:26
оти ти не знаеш ле бее..ибре ле си джобре ле си един госпоч знае
Якоруда публикува:
05 Март 2020 | 23:26
Елате и във Якоруда. Да видите как се изсича безконтролно гората от хората приближени на Чавдар кафелов. Проверете Пачката Халил Авджийски Офе. Общинските гори са сасипани. Почнаха и държавната. Самосезираите се и елате да видите каква разлика ще откриете от деиствително добитата дървесина и тази която се транспортира. УЖАС стотици кубици дървесина липсва най вече при Авджи Лес
Ибре публикува:
05 Март 2020 | 20:22
Ибре Тукашен , като си много запознат , кажи и на нас какво се случва в града ??
Тукашен публикува:
05 Март 2020 | 18:26
Сто ченгета коли гориво командировъчни разходи на държавата и резултат едно досъдебно производство и няколко глоби. В РПУ Разлог отдавна всичко е замряло. Спят дълбоко и въобще не са в час какво се случва в града. За това и резултатите са такива.

Добавете Вашия коментар

TOP