„МЛАДОСТТА НА СТЕФАН АПОСТОЛОВ С ВИЗИЯ, ПОСТИЖЕНИЯ И НАЧИН НА МИСЛЕНЕ ЩЕ НАКАРА ПАРЛАМЕНТА ДА ЧУЯТ ГЛАСА НА МЛАДИТЕ“

23 Март 2017 | 12:17
0 коментара
Политика

„Не ми харесва, че младите като мен, казваме „не се интересувам от политика“.  Но за съжаление и аз казвам същото.“ – отбелязва първо Елисавета Георгиева от Симитли.

Тя е на 20 години, току що започва да гради своя живот. Гласувала е няколко пъти вече и се зарича, че няма да пропуска правото си да пусне бюлетина в урната. За нея това е граждански дълг. Призовава всички млади, възрастни да гласуват за промените, които искат. „Не е начинът да не гласуваме и да се оплакваме, че нищо няма да стане. Партията не ми е важна, не се интересувам, като повечето млади, от политика. Признавам, че не разбирам нищо от политика, но имам цели за живота и искам хората, които се занимават, които правят политиката да бъдат по- заинтересовани за тези, които сме ги избрали“, казва Елисавета.  Тя учи актьорско майсторство. Интересува се от култура, обича живата игра, театъра, обича сцената и публиката. Интересува се какво и как се случва в театрите, с читалищните дейци, с всички актьори, които години на ред искат да бъдат чути.

В неделя е направила избора си вече  да избере, да гласува за човек, който ще я чуе. Ще чуе нея, ще чуе всеки, обърнал се към него - Стефан Апостолов. „Млад човек, който никога не е бил безразличен към случващото се в страната и в общината ни. Изборът е ясен, моите проблеми са ясни, категорична съм, че с него ще имаме и ние глас в парламента, знам че той може да има влияние. Аз не мога да кажа, че избирам Стефан Апостолов, защото е страхотен човек ей така, без да съм мотивирана, без да имам впечатления, наблюдения, без да съм уверена в това. Аз го познавам и знам, че никога не би отминал проблем с лека ръка. Ако следваме фразата, че „крушата не пада по- далеч от дървото“ в неговия случай е много положително. Няма спор, че общината ни е много конкурентноспособна, съвременна, развита в много отношения кметът ни Апостол Апостолов е основния виновник за това. Така, че искам да гласувам за човекът с добър пример в семейството си.“

„Младостта на Стефан Апостолов със своята визия, постижения и начин на мислене би накарала парламентаристите да чуят гласа на младите. Ние имаме какво да кажем и сме готови да го кажем, важното е да ни бъде даден шанс. Призовавам всички хора да гласуват за човек, който си знае цената, който знае какво е да работиш здраво и най- вече за младия разум и мислене. Номерът е ясен 11/22 не спирайте да желаете промяната“, категорична е в избора си Елисавета Георгиева – младо момиче с много надежди и големи мечти.

Добавете Вашия коментар

TOP