Младеж от Югозапада зад решетките, спипан да бръмчи с мотопеда си без книжка

26 Октомври 2019 | 17:20
0 коментара
Криминално

Районен съд – Кюстендил наложи общо наказание от 1 година и 9 месеца лишаване от свобода за 23- годишния кюстендилец Дейвид Д.  и определи първоначален режим на изтърпяване на наказанието- „общ“.

Съдът, под председателството на съдия Светослав Петров призна подсъдимия за виновен в това, че на 12.07.2018 година, по ул. „Дондуков“ в Кюстендил е управлявал мотопед  без съответното свидетелство за управление на МПС, в едногодишния срок  от наказването му по административен ред за управление на МПС без съответно свидетелство за управление, постановено с наказателно постановление издадено от началника на сектор „Пътна полиция“ при ОД МВР- Кюстендил- престъпление по чл. 343в, ал.2 от НК, поради което и на основание чл. 55, ал.1 от НК му налага наказание „лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца, както и глоба в размер на 500 лева.

Съдът привежда в изпълнение и наложеното на Дейвид Д.,пише дари. наказание, постановено с определение по дело, по описа на Окръжен съд- Кюстендил от 2017 г., а именно- „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 3 месеца, с 3- годишен изпитателен срок, за притежание на наркотични вещества / марихуана /.

Присъдата подлежи на жалба и/ или протест пред Окръжен съд- Кюстендил.

Добавете Вашия коментар

TOP