Млада шофьорка от с. Коларово прати в болница спътничката си след катастрофа, водач на "Сеат" е с фрактура на ребра

09 Октомври 2017 | 13:25
0 коментара
Криминално

25 – годишна шофьорка от петричкото село Беласица се заби в товарен автомобил „Скания”.

Вследствие на катастрофата, 28 – годишата и спътничка в автомобила „БМВ” е с с фрактура на лявата ръка.

На 07.10.2017г. около 12:10 часа в района на с.Коларово, общ.Петрич, лек автомобил „БМВ“ с 25-годишна водачка от с.Беласица, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно от пътното платно и се блъска в задната лява част на паркиран товарен автомобил „Скания“.

В резултат на инцидента, с фрактура на лявата ръка, е пострадала 28-годишна жена от гр.Петрич, която е пътувала в лекия автомобил „БМВ“.

На 06.10.2017г. около 06:25 часа на ПП1 Е-79 между гр.Петрич ри гр.Сандански, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 36-годишен водач от с. Първомай, общ.Петрич, изпреварвайки лек автомобил „Сеат“ с 63-годишен водач от с. Спатово, общ.Сандански, го удря в задната му част, при което лекия автомобил „Сеат“ се завърта , излиза в страни от пътя и се удря в задната част на паркирано полуремарке „Труилет“.

Лекият автомобил „Фолксваген Пасат“ се удря в еластична ограда в ляво от пътя, завърта се и застава напречно на пътното платно. При инцидента, с фрактура на две ребра, е пострадал водачът на лекия автомобил „Сеат“.

Млада шофьорка от с. Коларово прати в болница спътничката си след катастрофа, водач на Сеат е с фрактура на ребра

Добавете Вашия коментар

TOP