Митьо Пищова шашардиса с появата си в дискотека „Бикини” охранителя Кирил Тодоров от Благоевград

22 Август 2017 | 18:51
2 коментара
Общество

Митьо Пищова сюрпризира с неочаквана визита благоевградския охранител Кирил Тодоров на работното му място в дискотека „Бикини” в Созопол, разбра репортер на Pirinsko.com.

Запознати коментираха, че Димитър Маринов, по – известен като Митьо Пищова отишъл на крак при бодигарда преди два дни , за да го почерпи и лично поздрави за мъжкото му поведение от преди месец пред биячите на Митьо Очите.

Посещението на бившия брадър в Созопол потвърди и охранителя Кирил Тодоров, който каза, че останал силно впечатлен от отношението му към него.

„ Когато го видях на прага на дискотеката мислех, че ми се привижда. Влезе рязко и в типичния си за него стил гръмогласно извика  – къде е топ охранителя Кирчо, искам да го видя и да му стисна лично ръката за поздрав. Когато от персонала в заведението ме посочиха, Митьо се втурна към мен и ме прегърна така, все едно се познаваме от години. Каза ми – браво моето момче, ти си истински герой, евала, че не се даде на биячите на Митьо Очите”, разказа Кирил Тодоров.

Той допълни, че същата вечер, Пищова останал да купонясва в дискотеката цяла нощ, като за сигурността му лично отговарял Кирил Тодоров.

„На другия ден пък от сутринта до вечерта двамата заедно обикаляхме плажа в Созопол, то не бяха джакузита, то не бяха ресторанти, то не бяха чудесии. Запознанството си с Митьо ще помня за цял живот”, заключи благоевградския охранител Кирил Тодоров. 

Добавени коментари

Хайде лайф публикува:
23 Август 2017 | 10:43
Жълта преса кой се интересува от тях
Читател публикува:
22 Август 2017 | 19:30
Смешници и двамата !

Добавете Вашия коментар

TOP