Митничарите на Капитан Андреево заловиха виагра предназначена за Германия

01 Септември 2017 | 12:41
0 коментара
Общество

Близо 5 000 таблетки за полова мощ откриха митнически служители на ГКПП Капитан Андреево под задните седалки на автомобил. Митничарите на Капитан Андреево се натъкнали на контрабандата на точно 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт за повишаване на мъжката потентност на 30 август около 22 часа.

Хапчетата са открити под задните седалки на лек автомобил с немска регистрация, който е пътувал от Турция за Германия през България. Колата e пристигнала на граничния пункт, управлявана от немски гражданин от турски произход. Той е пътувал заедно със своя баща, също немски гражданин, придружавани от още един пътник.

Пред митническите служители, двамата пътници са обявили, че нямат нищо за деклариране, а шофьорът на автомобила е декларирал, че пренася 16 кутии цигари без акцизен бандерол с надписи „DUTY FREE", които са задържани за поставяне под митнически режим, след което митническите служители извършват физическа проверка на автомобила и багажа на пътниците.

При проверката, те откриват под задните седалки на автомобила укритите 830 блистера с надписи „VEGAXES" - Sildenafil Cobra Tablets 130 mg, който по състав е вид стимулант на половата мощ.

Установено е, че таблетките са собственост на шофьора. Срещу него е съставен акт за нарушение на Закона за митниците. Задържан е автомобилът, с който е извършено нарушението. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP