Министър Вълчев с първо изказване за внезапно починалата ученичка в двора на 96 СОУ

03 Април 2018 | 13:34
0 коментара
Общество

Екип от психолози ще подпомогне съучениците на починалото в двора на 96-о училище в кв. „Люлин“ в София 17-годишно момиче.  

Това заяви пред журналисти във Варна министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

 Вълчев допълни, че тя е била ученичка в Професионалната гимназия по туризъм в Банкя и чисто физически се е намирала в двора на учебното заведение. „Много неприятен инцидент, изразявам съболезнования на родителите. Екип от психолози ще подпомогне съучениците ѝ“, каза министър Вълчев.

Трагедия е огромна! Издъхналата 17-годишна ученичка била голяма красавица, близките ѝ са неутешими (ПЪРВИ СНИМКИ)  Както БЛИЦ съобщи първи, 17-годишно момиче е починало в понеделник в двора на 96-о СУ „Лев Николаевич Толстой“ в кв. „Люлин“.

В 20.09 часа вчера в ЦСМП - София е получен сигнал за припаднало 17-годишно момиче в двора на училището. На 11-та минута линейката е била на мястото, като екипът в линейката е констатирал смъртта на младото момиче.

Все още няма официално обявена причина за трагичния инцидент. Катя Сунгарска от Спешна помощ: Загадка е защо цял час са се опитвали да помогнат на починалото снощи момиче, а не са се обадили на нас! 

  Издъхналото вчера привечер в двора на столичното 96 СОУ 17-годишно момиче е било ученичка в 12-ти клас на Професионалната гимназия по туризъм в Банкя. По първоначални данни на директора на училището момичето и нейният брат, които учили в една и съща паралелка, вчера не са били на училище.

БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP