Министър Валентин Радев и кметът Кирил Котев откриха санираните сгради на пожарна и полиция в Сандански

04 Май 2018 | 16:23
2 коментара
Общество

Министър Валентин Радев и кметът Кирил Котев откриха санираните сгради на пожарна и полиция в Сандански.

Днес в двора на Районна служба по безопасност и защита на населението се състоя официалното откриване на административните сгради на полиция и пожарна в град Сандански.

След прилагане на всички мерки за енергийна ефективност на сградите по проект „Повишаване на енергийната ефективност на сградата на РУП и РСПБЗН – гр. Сандански, община Сандански“, те бяха модернизирани и добиха нов, съвременен облик.

а
 

Валентин Радев

Официални гости на откриването бяха г-н Валентин Радев – Министър на вътрешните работи, г-н Александър Манолев – зам.-министър на икономиката, народни представители, г-н Бисер Михайлов – Областен управител, г-жа Анджелина Тотева – началник кабинет МВР, комисар Николай Николов – Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението, Директорите на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград – комисар Николай Хаджиев и инж. Георги Пармаков, началниците на РУП – Сандански и РСПБЗН – Сандански – г-н Борис Щурков и инж. Атанас Атанасов, Николинка Бузова и Димитър Узунов от Районен съд Сандански, общински съветници, граждани и гости на курортната община.

Добавени коментари

MVR публикува:
04 Май 2018 | 23:34
Днес следобед любовен скандал разтресе полицията в Благоевград! Чичо Кър официално е бил шута на Славка,счетоводната сливка, което не се е приело много добре от недооценената помашка красавица. Според присъствали на скандала ,Слава крещала на висок глас из целия коридор на третия етаж .Падението на интригантка номер 1 за минути се разпространи из цялата полиция, а унижената счетоводителка изтича и се качи в такси,отпрашвайки в неизвестна посока!
Бай Гуй публикува:
04 Май 2018 | 18:00
Страшна новина,бреееей!Банкета кой ще го плати?

Добавете Вашия коментар

TOP